GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Büyük umutlarla transfer edilmişti! Galatasaray’ın mutsuz yıldızı takımdan ayrılıyor!

Galatasaray’ın 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Yusuf Demir’in geleceği belli oldu. Sarı kırmızılı yönetim, oynayamadığı için mutsuz olan futbolcuya takım bakıyor.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Büyük umutlarla transfer edilmişti! Galatasaray’ın mutsuz yıldızı takımdan ayrılıyor!

Barcelona’da kiralık olarak oynadıktan sonra Rapid Wien’e giden 19 yaşındaki Yusuf Demir, sezon başında Galatasaray’a transfer olmuştu. Büyük umutlar bağlanan futbolcu, yabancı kontenjanı nedeniyle kadroda kendine yer bulmakta zorlandı.

Teknik direktör Okan Buruk tarafından da Mertens’in sakatlığı sürecinde tercih edilmeyen futbolcunun durumu netlik kazandı.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Büyük umutlarla transfer edilmişti! Galatasaray’ın mutsuz yıldızı takımdan ayrılıyor! - Resim : 1

YÖNETİM KARARINI VERDİ

Milliyet’in haberine göre sarı kırmızılı yönetim, 19 yaşındaki futbolcuyla yollarını ayırma planları yapıyor. Galatasaray cephesi de oyuncuya takım arıyor.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Büyük umutlarla transfer edilmişti! Galatasaray’ın mutsuz yıldızı takımdan ayrılıyor! - Resim : 2

GOL VE ASİST KATKISI YAPAMADI

Galatasaray’ın sezon başında 6 milyon Euro bonservis bedeli ödediği futbolcu sarı kırmızılı takımda sadece 6 maçta 129 dakika şans buldu. Yusuf bu maçlarda gol ve asist katkısı yapamadı.

Yusuf'un sarı kırmızılılar ile 2026 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.Transfermarkt'a göre oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.