GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Galatasaray, genç avına çıktı! Milli yıldızı scoutlar izledi, performansı göz doldurdu

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray’ın görevlendirdiği bir scout, Polonya ile Çekya arasında oynanan maçta Polonya’nın 23 yaşındaki futbolcusu Michal Skoras’ı izledi.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Galatasaray, genç avına çıktı! Milli yıldızı scoutlar izledi, performansı göz doldurdu

Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Genç ve potansiyelli isimleri oynatıp gelir elde etmeyi amaçlayan sarı kırmızılı ekipte scout ekibi çalışmalarına devam ediyor.

SCOUT EKİBİNDEN BİR İSİM İZLEDİ

Bu kapsamda sarı kırmızılı takımda Fatih Demireli'nin yönettiği Galatasaray'ın yeni scout ekibinden bir isim Polonya ile Çekya arasında oynanan 2024 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçını izledi.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Galatasaray, genç avına çıktı! Milli yıldızı scoutlar izledi, performansı göz doldurdu - Resim : 1

Fanatik’in haberine göre sarı kırmızılıların scoutu sol kanatta oynayabile Polonya'nın Lech Poznan takımında forma giyen Michal Skoras'ı canlı takip etti.

ASİST YAPTI

23 yaşındaki futbolcu maçın 46. dakikasında Karbownik'in yerine oyuna dahil oldu. 87'de Polonya'nın tek golünün asistini yaptı.

Transfermarkt’a göre değeri 3 milyon 500 bin Euro olarak gösterilen Michal Skoras, bu sezon şimdiye kadar çıktığı 42 maçta 13 gol attı, 5 asist yaptı.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Galatasaray, genç avına çıktı! Milli yıldızı scoutlar izledi, performansı göz doldurdu - Resim : 2