GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: İki Fransız, bir İngiliz! Avrupa devleri genç yıldıza kancayı attı! İstenen rakam Cimbom’u zengin eder!

Galatasaray’ın en formda oyuncularından olan Sacha Boey, Avrupa takımlarının radarına girdi. Fransa’dan Marsilya ve Lyon, İngiltere’den ise Arsenal, sarı kırmızılı takımın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Cimbom’un Fransız futbolcu için en az 15 milyon Euro talep edeceği belirtiliyor.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: İki Fransız, bir İngiliz! Avrupa devleri genç yıldıza kancayı attı! İstenen rakam Cimbom’u zengin eder!

Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray’da sezon başında gözden çıkarılan Sacha Boey, Okan Buruk’un gözüne girerek takımda kalmıştı. Yeni transfer Leo Dubois’i yedek bırakarak ilk 11’in değişmez ismi olan Sacha Boey, performansıyla Avrupa ekiplerinin radarına girdi.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: İki Fransız, bir İngiliz! Avrupa devleri genç yıldıza kancayı attı! İstenen rakam Cimbom’u zengin eder! - Resim : 1

FRANSIZ DEVLERİNİN RADARINA GİRDİ

TRT Spor’un haberine göre 22 yaşındaki futbolcu için Fransa devleri harekete geçti. Fransız basınına dayandırılan habere göre Marsilya ve Lyon'un Boey için girişimde bulunacak.

İNGİLTERE’DEN DE TALİBİ VAR

Ayrıca İngiltere’de şampiyonluk yarışının zirvesinde yer alan Arsenal de futbolcuyu takip eden takımlar arasında yer alıyor.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: İki Fransız, bir İngiliz! Avrupa devleri genç yıldıza kancayı attı! İstenen rakam Cimbom’u zengin eder! - Resim : 2

GALATASARAY’IN BONSERVİS BEKLENTİSİ

Galatasaray yönetiminin yaz transfer döneminde Sacha Boey için gelecek teklifleri değerlendirebileceği, en az 15 milyon Euro talep edeceği belirtildi.

Galatasaray formasıyla bu sezon 23 maça çıkan Boey, 2 asist yaptı. Futbolcunun değeri Transfermarkt’a göre 11 milyon Euro olarak gösteriliyor.