Galatasaray yöneticisi: Bakan ile görüşeceğiz gerekirse

Galatasaray Yöneticisi yöneticiNihat Kırmızı, TV100'de yayımlanan Var Odası programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray yöneticisi: Bakan ile görüşeceğiz gerekirse

TV100'de yayımlanan, Ertem Şener'in moderatörlüğünü üstlendiği Emre Bol, Deniz Ateş Bitnel, Bışar Özbey ve Oğuz Altay'ın katılımıyla ekranlara gelen Var Odası programına katılan Nihat Kırmızı açıklamalarda bulundu.

Hatayspor deplasmanından döner dönmez canlı yayına katılarak samimi açıklamalarda bulunan Kırmızı, karşılaşmada hakem hatalarının fazla olduğunu ve Galatasaray'a yönelik bunların çok fazla tekrarlanmasına sitemde bulundu.

 

Kırmızı, "Görünen şu ki, daha başka şeyler de yapmamız gerekiyor. Gerekirse Spor Bakanı'mıza izah edeceğiz. Belki daha yüksek yerlere gideceğiz. Herkes açıkça Galatasaray'ın nasıl haklarının yenildiğini görüyor" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray çok iyi temsil ediliyor. Camianın da bize destek olmasını bekliyoruz" diyen Kırmızı, "Yeni hocamız ile başarılı olacağımıza inanıyoruz. Daha yeni bir hoca 3-4 gün oldu geleli ve bu maç üzerinden değerlendirme tabii ki yapmayacağız" dedi.

"Her zaman gözyaşı döküyor"

Ertem Şener'in, "Bana gelen bir haber var, bugün ya da birkaç gün içerisinde Burak Elmas Başkan’ın, 'Biz bunları haketmiyoruz' diyerek gözyaşı döktüğü doğru mu?" sorusuna yanıt veren Kırmızı, "Evet, başkanımız Galatasaray için her zaman göz yaşı döküyor" dedi.

"Büyük saldırı var"

Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı, "Rakiplerimizin zayıf olmasını istemeyiz. Rekabetin üst düzeyde olmasını isteriz. Rakiplerimiz zayıf olduğu zaman belki de bizim güçlü olmamız birilerinin işine gelmiyor. Bu yüzden büyük saldırı var" açıklamalarında bulundu.