Galatasaray Zaniolo için ne kadar ödedi? Çok tartışılan konuya Erden Timur tv100'de açıklık getirdi: Fenerbahçe daha fazla para verdi

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'a konuk oldu. Timur, son günlerin en çok tartışılan konusu olan Zaniolo’nun sözleşme şartlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Erden Timur, Fenerbahçe’nin yıldız oyuncu için daha fazla bonservis teklif ettiğini söylerken, sarı lacivertli takımın verdiği teklifi de belgeyle birlikte gösterdi.

Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'a bu hafta iş insanı ve Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur konuk oldu. Timur, Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. 

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı İtalyan yıldız Nicolò Zaniolo ile ilgili "Zaniolo'nun sözleşmesindeki bonuslar... 526 bin Euro, Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalırsak, Zaniolo'nun da bu maçların yüzde 50'sinde oynaması gerekiyor. Bunun tekrarlanması durumunda da aynı bonus. Çeyrek finale kalırsa yine 1 milyon, yarı finale kalırsa 1,5 gibi..." dedi.

"FENERBAHÇE, BİZDEN ÇOK DAHA FAZLA PARA VERDİ"

Sözlerini sürdüren Timur "Biz görüşmeler yaptık, 5 yıl vadeyle olan 15 milyon euro, 15.11.2023 ilk ödemesi. Bu gibi, turnuva başarısına ve bu turnuvalarda Zaniolo'nun oynadığı maçların yüzdesine bağlı olarak bonuslar toplanırsa 30 milyon Euro oluyor. Zaniolo'nun maliyeti, bonusları çıkardığımızda 15 milyon Euro. 30 milyon Euro'ya gidecekti 15 milyon Euro'ya aldık. Fenerbahçe teklif etti, Zanıolo’yu alamadı. Fenerbahçe, bizden çok daha fazla para verdi. Biz oyuncuyu zaten ikna etmiştik, oyuncu bizde oynamak istedi. Fenerbahçe'nin teklifi 16 milyon euro bonservis. Bonuslarla birlikte 21 milyon euro." ifadelerini kullandı.