Fatih Terim taraftara mesaj verdi, Ankaragücü başkanı açıklama yaptı

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra henüz bir takımla anlaşmayan Fatih Terim, Ankaragücü taraftar grubu Gecekondu'nun çağrısına videolu mesaj gönderdi. Ankaragücü kulüp başkanı Faruk Koca da konu hakkında açıklama yaptı.

Fatih Terim taraftara mesaj verdi, Ankaragücü başkanı açıklama yaptı

Galatasaray eski teknik direktörü Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Ankaragücü'nün taraftar grubu Gecekondu'ya video mesaj gönderdi.

İşte Terim'in mesajı:

"Sevgili Gecekondu taraftarları... Ankaragücü'nün değişmez, önemli taraftarı Gecekondu'ya buradan selamlarımı ve sevgilerimi gönderiyorum. Ankaragücü benim ilk kulübüm. Teknik direktörlük hayatımdaki yeri çok başka. Buradan hem Ankaragücü'nü hem Gecekondu taraftar grubunu tüm kalbimle selamlıyorum. Hepinize selamlar olsun."

Ankaragücü Fatih Terim'i istiyor

Ankaragücü taraftar grubu Gecekondu, sosyal medya hesaplarından binlerce, "Come to Ankaragücü" şeklinde paylaşımda bulunarak Fatih Terim'e çağrıda bulundu. 

Radyospor'da önceki gün bir programa konuk olan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, konuyla ilgili, "Mustafa Dalcı hocamızın sözleşmesi devam ediyor. Hocamızla birlikteyiz. Fatih Terim iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Fatih Hoca'yla ya da bir başka hocayla görüşmem olmadı. Hiçbir teknik direktör ile görüşmedim." ifadelerini kullandı. 

Kariyeri Ankaragücü'nde başladı

20 Eylül 1987 ile 30 Haziran 1989 tarihleri arasında Başkent ekibinde görev yapan Terim toplamda 75 maça çıktı.