Galatasaray’dan Denizlispor’a bilet tepkisi

Galatasaray’ın Denizlispor maçı öncesi iki kulüp arasında bilet fiyatı tartışması yaşandı. Denizlispor'un bilet fiyatı tarifesi Galatasaray'ı kızdırdı.

Galatasaray’dan Denizlispor’a bilet tepkisi

Sarı kızmızılı kulüp, Denizlispor'dan Anadolu'daki tüm deplasmanlarda olduğu gibi kale arkasında kendi taraftarı için ayrılan tribün dışında, kulüp üyeleri, misafirleri ve kafile ile gelen taraftarı adına protokol tribününün hemen yanından sarı kırmızılılar için yer talep etti.

Bilet başına 750 TL

Denizlispor, Galatasaray'ın bu talebine olumlu yanıt verirken bilet başına tam 750 TL talep etti. Futbolarena’nın haberine göre Denizlispor'un, Galatasaray yönetiminin talep ettiği, davetlileri ve taraftarı için istediği bu bölümde kişi başı 750 TL fiyat vermesi sarı kırmızılıları kızdırdı. Deplasman tribünü yani kale arkasına Galatasaray seyircileri 100 TL'ye girerken protokol bölümüne 750 TL istenmesi tepki çekti.

“Liverpool-Chelsea Süper Kupa finalini insanlar 150 euroya izledi”

Sarı kırmızılı idareciler, Denizlispor'un bu tavrına karşısında, "Liverpool-Chelsea Süper Kupa finalini insanlar 150 euroya izledi. Anadolu'nun her yerinde kulüp üyesi, protokolü için istediğimiz bölümde bilet fiyatları 200-250 TL olurken Denizlispor'un talep ettiği miktar son derece fahiş. Buradan bilet alacağına bir Galatasaraylı, store mağazalarına gidip 3 forma alsa kulübüne daha fazla katkı sağlar. Bu iyi niyetli bir talep değil" ifadeleri kullandı.