Galatasaray'dan Felipe Melo'ya 1.5 yıllık teklif

Galatasaray’ın eski oyuncusu Felipe Melo için bir teklif hazırladığı ve oyuncunun futbolu sarı-kırmızılılarda bırakmasını içeren bu teklifi önümüzdeki günlerde sunacağı bildirildi.

Galatasaray'dan Felipe Melo'ya 1.5 yıllık teklif

Galatasaray’da savunmanın önüne yapılan Assunçao transferinden şu ana kadar beklenen katkı sağlanamazken, ocak ayında sarı-kırmızılıların bu bölgeye yeni bir takviye yapıp yapmayacağı şimdiden merak konusu oldu. Famalicao’dan kiralık olarak alınan futbolcu, şu ana kadar ligde iki maçta forma şansı bulabildi.  

Brezilya basınından UOL’de yer alan habere göre Galatasaray ön libero olarak sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi olan Felipe Melo’yu düşünüyor. Melo 2011-15 döneminde Cim Bom’un formasını giymiş ve takımın o dönemki başarılarının mimarlarından birisi olmuştu.  

Palmeiras’la sözleşmesi bitiyor  

38 yaşındaki tecrübeli futbolcunun Palmeiras ile olan sözleşmesinin Aralık ayında biteceğine dikkat çekildi. Yeşil-beyazlıların kendisine 1 yıllık bir uzatıma teklif etmelerinin beklendiği belirtilirken, Galatasaray’ın da kendisi için devrede olduğu iddia edildi.  

Felipe Melo’ya 1.5 yıllık sözleşme teklif edilecek  

Sarı-kırmızılıların Felipe Melo’ya, kariyerini Galatasaray’da tamamlayacak bir sözleşme teklif etmeye hazırlandıkları belirtildi. Cim Bom’un 1.5 yıllık teklifinin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesinin beklendiği ifade edildi.