Galatasaray için İstanbul'a geldi... Son dakika Galatasaray'dan transfer haberleri 13 Haziran 2019

Galatasaray'dan son dakika transfer haberlerine göre Ever Banega görüşmeler için İstanbul'a geldi. Diagne için Suudi Arabistan'dan teklif geldi. Trezeguet için 15 milyon euro istendi. Danny Welbeck gündemde. İşte son dakika Galatasaray transfer haberleri.

Galatasaray için İstanbul'a geldi... Son dakika Galatasaray'dan transfer haberleri 13 Haziran 2019

Galatasaray'ın uzun süredir ilgi duyduğu Ever Banega'nın menajeri İstanbul'a geldi. İmzalar an meselesi.

Garry Rodrigues'i 9 milyon Euro'ya Al Ittihad'a satan William D'Avila, Mbaye Diagne için de sarı-kırmızılı ekibe Suudi Arabistan'dan 13 milyon Euro'luk teklif getirdi. Pazarlıklar devam ediyor.

Galatasaray, Trezeguet için 6 milyon Euro teklif ederken Kasımpaşa bu teklifi reddetti. Mavi-beyazlı ekip 15 milyon euro talep ediyor.

Welbeck gündemde

Galatasaray, Arsenal'den ayrılan ve bonservisi elinde olan Danny Welbeck'i gündemine aldı.

"Galatasaray, altyapı ve yerli futbolcu kontenjanı nedeniyle Semih Kaya'yı gelecek sezon da kadroda düşünüyor. Sparta Prag ile görüşecek olan Cim-Bom, 'Ücretini biz ödeyelim ama bonservis bedeli vermeyiz' diyecek.

Nainggolan resmen listede

Galatasaray, Felipe Melo'nun transfer öyküsüne benzer bir operasyon için düğmeye bastı ve 31 yaşındaki Nainggolan'a resmen talip oldu.

Cim-Bom'un listesine aldığı 33 yaşındaki Ekvador'lu oyuncuya David Beckham'ın yeni kulübü Inter Miami de teklif yaptı. Valencia, Galatasaray'a Copa America sonrası kararını bildirecek."

Rizespor'un Kosovalı golcüsü Vedat Muric için Fenerbahçe'nin görüşmeleri sürüyor. Rize'nin yüksek bonservis talebi sürerken Galatasaray da bu oyuncuyla ilgileniyor.

Şener imzayı attı, askere gitti

Cumartesi günü Galatasaray için sağlık kontrolünden geçen Şener Özbayraklı, avukatı aracılığıyla sözleşmeyi imzaladı. Instagram hesabında Fenerbahçe ile ilgili yaptığı paylaşımları ve fotoğrafları kaldıran Şener, kışlanın yolunu tuttu. Tecrübeli sağ bek, Temmuz ayının ilk haftasında Florya'daki yeni sezon açılışına yetişecek. Bu arada Şener'in Galatasaray formalı fotoğrafları ilk kez sosyal medyadan paylaşıldı.

Galatasaray, Şener Özbayraklı'nın ardından Fenerbahçe ile sözleşmesi biten bir başka futbolcu olan Salih Uçan'ı da gündemine aldı. Sezonu Empoli'de tamamlayan Salih, yerli sıkıntısı yaşayan sarı-kırmızılı takımın yolunu tutabilir. Bonservisi elinde olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için teknik direktör Fatih Terim'in vereceği karar bekleniyor. Terim'in onaylaması halinde Salih, Galatasaray'a transfer olacak. Geçen sezon Serie A'da 14 kez Empoli forması giyen Salih, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Belhanda'ya iki talip birden

Doha kulübü, Fransız teknik adam Gourcuff’un çok istediği Faslı yıldıza 10 milyon Euro’luk teklif yapacak. Katar kulüplerinden Al Gharafa, Younes Belhanda için 10 milyon Euro'luk teklif hazırladı. Sarı-kırmızılı kulüple iletişime geçen Arap yöneticiler önümüzdeki günlerde resmi teklifi yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca Real Betis de Belhanda'ya talip.

Galatasaray'ın kiralamak için gündeme aldığı konuşulan Beşiktaş'ın eski yıldızı Anderson Talisca, Guangzhou Evergrande'de kariyerine devam edeceğini söyledi.