Galatasaray’ın yeni transferi Juan Mata’nın forma numarası belli oldu! Nedeni ise duygu dolu

Galatasaray’ın yıldız transferlerinden Juan Mata’nın forma numarası merak konusuydu. 34 yaşındaki futbolcunun 64 numaralı forma giyeceği belirtildi. Deneyimli orta sahanın 64 numarayı tercih etmesinin sebebi anne ve babası...

Galatasaray’ın yeni transferi Juan Mata’nın forma numarası belli oldu! Nedeni ise duygu dolu

Sarı-Kırmızılılar'ın transfer sürecini çok sıkı bir şekilde yürüttüğü ve transfer döneminin kapanmasına bir gün kala imza attırdığı Juan Mata adı büyük bir heyecan yaratmıştı.

Tecrübeli isim henüz hazır olmadığı gerekçesiyle Galatasaray formasını giyemese de yarın İstanbulspor'la oynanacak hazırlık karşılaşmasında süre bulacak.

Seçiminin altındaki duygu yüklü hikaye

Teknik direktör Okan Buruk'un, 34 yaşındaki futbolcuyu yavaş yavaş hazırlamaya başlarken, tecrübeli oyuncunun forma numarası da belli oldu. Mata'nın, Galatasaray'da 64 numaralı formayı giyeceği kaydedildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, deneyimli orta sahanın 64 numarayı tercih etmesinin sebebi anne ve babası... Annesini geçen sene kaybeden Juan Mata'nın hem annesi hem de babası 1964 yılında doğdu. Bu nedenle de başarılı futbolcunun 64 numarayı seçtiği belirtildi.

Juan Mata kimdir?

Juan Mata 34 yaşındadır. Juan Manuel Mata García (d. 28 Nisan 1988, Burgos), İspanyol millî futbolcudur. En son Premier League takımlarından Manchester United'dan forma giyiyordu.

Son olarak ülkemizden Galatasaray'da forma giymektedir. Orta sahada forma giyen Juan Mata, 1,70 boyunda ve sol ayağına hakimdir.