Garry Rodrigues, Galatasaray derbisinde yok!

Ankaragücü maçında sakatlanarak oyundan alınan Fenerbahçeli Garry Rodrigues’in ayak bileğinde zorlanma tespit edildi. Oyuncunun Galatasaray derbisinde oynamayacağı belirtiliyor

Garry Rodrigues, Galatasaray derbisinde yok!

Ankaragücü maçının 37. dakikasında sakatlanarak oyundan alınan ve yerini Emre Belözoğlu’na bırakan Garry Rodrigues’in sakatlığı hakkında sarı-lacivertli kulüpten bir açıklama yapıldı.

Kulüp doktoru tarafından muayene edilen 28 yaşındaki oyuncunun ayak bileğinde 2. derece zorlanma ile ayak bileği bağlarında kısmi dejenerasyon tespit edildiği ve tedavisine başlanıldı belirtildi.

Oyuncunun Süper Lig'in 6. haftasındaki Galatasaray derbisinde oynamayacağı öğrenildi.

- "En kısa sürede dönmek için çabalayacağım"

Garry Rodrigues, yaşadığı sakatlık sonrası en kısa zamanda dönmek için her şeyiyle çabalayacağını söyledi.

Garry Rodrigues, sosyal medya hesabından sakatlığı ile ilgili açıklama yaptı. Dün yaşadığı talihsiz sakatlığın kendisini bir süre sahalardan uzak tutacağını belirten 28 yaşındaki futbolcu, "Bu süreçte iyi giden bir takımdan ayrı kalmak her futbolcu için zordur. Gerçekten çok talihsiz ve çok üzücü. Destek mesajlarınız ve geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkür ederim. En kısa zamanda dönmek için her şeyimle çabalayacağım" ifadelerine yer verdi.