Gazeteci Aysever, TELE1'de İmamoğlu'na böyle tepki gösterdi! "Ne iş yaptığını bugüne kadar hiç anlamadım"

Gazeteci Enver Aysever, sunduğu televizyon programında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert eleştirilerde bulundu. Dezenformasyonla Mücadele Yasası için tweet atmayan İmamoğlu'na Trabzonspor'la ilgili yaptığı paylaşım üzerinden tepki gösteren Aysever, "İmamoğlu'nun ne iş yaptığını ben daha bugüne kadar hiç anlamadım. Ya kardeşim topçu olacaksan top oyna. Belediye başkanı olacaksan başkan ol." ifadelerini kullandı.

Gazeteci Aysever, TELE1'de İmamoğlu'na böyle tepki gösterdi! "Ne iş yaptığını bugüne kadar hiç anlamadım"

Gazeteci Enver Aysever, TELE1'de sunduğu televizyon programında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu, "Ne iş yaptığını ben daha bugüne kadar hiç anlamadım" sözleriyle eleştirdi.

"TOPÇU OLACAKSAN TOPÇU OL!"

Dezenformasyonla Mücadele Yasası için tweet atmayan İmamoğlu'na sert tepki gösteren Aysever, İmamoğlu'nun Trabzonspor ile ilgili yaptığı paylaşımı örnek göstererek, "Ya kardeşim topçu olacaksan top oyna, belediye başkanı olacaksan başkan ol." dedi.

Gazeteci Aysever, TELE1'de İmamoğlu'na böyle tepki gösterdi! "Ne iş yaptığını bugüne kadar hiç anlamadım" - Resim : 1

"BİZ SENİN NE YAPTIĞINI BİLMİYOR MUYUZ?"

İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığıyla ilgili sözlerine atıfta bulunan Aysever, sözlerini şöyle noktaladı:

"Cumhurbaşkanlığı diyorsunya hadi varsa kendine güvenin çık. Niye milletin hayrına olanları alkışlamıyorsun. Milletin hayrına olan ne varsa sende. Nedir? Cuma muhafazakar insanların duygularını sömürecek, dindar insanların duygularını sömürecek, Mevlid kandili günü konser iptali. Biz senin ne yaptığını bilmiyor muyuz? Sen bu ülkeye neler yaptın?"