Millet İttifakı'nın adayı Haşim Kılıç iddiası sosyal medyayı salladı

Gazeteci Nihat Genç'in Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak Haşim Kılıç'ı göstermesi sosyal medyada TT oldu. Bu iddia, tv100 ekranlarında da Barış Yarkadaş tarafından masaya yatırıldı. Yarkadaş, "Bu 3 adayda Millet İttifakı’nın adayı olarak çıkarsa seçimi kazanamaz" dedi.

Millet İttifakı'nın adayı Haşim Kılıç iddiası sosyal medyayı salladı

Seçim tarihi yaklaştıkça daha çok merak edilen, "Millet İttifakı'nın adayı kim?" sorusuna yanıt aranmaya devam ediyor. Haşim Kılıç'ın aday olacağı iddiası ise sosyal medyayı salladı.

Haşim Kılıç iddiasını ilk olarak gazeteci Nihat Genç ortaya attı. Genç, sosyal medya hesabından, "Rezil rüsva olmaya doymadınız! Yeni bir Ekmeleddin vakası daha! Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı: Haşim Kılıç! Allah daha beter etsin!" paylaşımında bulundu.

Sosyal medyada TT oldu

Bu iddiaların gündeme gelmesinin ardından sosyal medyada TT olan tartışmayı, Korkusuz Gazetesi Yazarı Barış Yarkadaş da tv100 ekranlarında gündeme getirdi. Pınar Işık Ardor'un sunduğu Gündeme Dair programına konuk olan Yarkadaş, sosyal medyada TT olan Haşim Kılıç ve muhalefetin adayı olacağı iddia edilen isimler hakkında açıklamalarda bulundu.