Murat Kelkitlioğlu: Siz kısa donla geziyordunuz!

Gazeteci yazar Murat Kelkitlioğlu sosyal medya hesabından çok çarpıcı mesajlar yayınladı.

Murat Kelkitlioğlu: Siz kısa donla geziyordunuz!

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Murat Kelkitoğlu, "Bu saatten sonra her şey iyi olsun diye bir tarafımı yırtmayacağım! Ben bugüne kadar her şeyi yaptım! Benim var olduğum zamanlar kısa donla gezenler bugün başka dünyadalar!" paylaşımında bulundu.

İşte Murat Kelkitlioğlu'nun o paylaşımları:

Sosyal medya dünyasına bakıyorum da her şey boş! Önce sağlık dostlar önce sağlık! Gerisi yalan! Sağlıklı olalım, ülkemiz ayakta kalsın! Diyorum ya gerisi bomboş bir yalan!

Bu saatten sonra her şey iyi olsun diye bir tarafımı yırtmayacağım! Ben bugüne kadar her şeyi yaptım! Benim var olduğum zamanlar kısa donla gezenler bugün başka dünyadalar! Bundan sonra varsa yoksa çocuklarım! Anlayan anlar! Artık sıkılmak üzülmek yok! Gidere gider!

Birileri gibi hayat felsefemizden, lider seçtiğimizden vazgeçmeyiz! Amma bundan sonra kraldan fazla kralcılarla işim olmaz! Diyorum ya önce evlatlar! Benim yaptığımın onda birini yapsınlar sonra oturur konuşuruz!

Neler mi yaptım?.. Onu da bir gün kitap yazarım okursunuz! Yazdıklarıma tek itirazı olan da gelsin karşıma konuşuruz! Sakin! Yazacaklarım tamamen kendimle ilgili!

He pardon bu benim ikinci kitabım olacak! Şunu söyleyeyim! Ben ilk kitabımı boynumu taşın altına koyup yazdığımda birileri portakalda vitamin bile değildi! Hadi iyi akşamlar!

 

Murat Kelkitlioğlu: Siz kısa donla geziyordunuz! - Resim : 1Murat Kelkitlioğlu: Siz kısa donla geziyordunuz! - Resim : 2