Gaziantep - Fenerbahçe: 0-2 maç sonucu

Süper Lig'in ikinci yarısında Fenerbahçe, Gaziantep FK'ya konuk oldu. Fenerbahçe sahadan 2-0'lık skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla Fenerbahçe bu sezon ligde ilk kez 3 maç üst üste galip geldi.

Gaziantep - Fenerbahçe: 0-2 maç sonucu

Gaziantep ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 18. hafta maçında kozlarını paylaştı. Mücadele Fenerbahçe'nin 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Konuk ekip Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren goller 51. dakikada Max Kruse ve 90+2'de Vedat Muriqi'den geldi. 

Ev sahibinin golü VAR'a takıldı

Gaziantep'in 87. dakikada Twumasi ile bulduğu gol, VAR incelemesiyle öncesinde faul yapıldığı gerekçesiyle iptal edildi.

Fenerbahçe, bu sezon ilk kez üst üste 3 maç üst üste kazandı ve puanını 34'e yükseltti. Ev sahibi Gaziantep ise 24 puanda kaldı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 19. haftasında 25 Ocak Cumartesi saat 20.00'de Başakşehir'i konuk edecek. Gaziantep ise 24 Ocak Cuma saat 20.00'de Gençlerbirliği ile Ankara'da karşı karşıya gelecek.

Vedat Muriqi kırmızı kart gördü

Fenerbahçe'de 80. dakikada sarı kart gören Vedat Muriqi, 90+5'de ikinci sarıyı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Hafta içi oynanacak kupa maçında cezalı olarak sahada yer alamayacak olan Vedat Muriqi, Başakşehir maçında yerini alacak.