70 yaşındaki Suriyeli kadının yüzüne tekme atan şahıs gözaltına alındı

Elinde ekmek poşetiyle bankta oturan yaşlı kadının yüzüne tekme atan Şakir Çakır gözaltına alındı. Çakır'ın sabıka dosyasının bir hayli kabarık olduğu öğrenildi.

İnsanlık dışı görüntülerin adresi Gaziantep... İsminin Şakir Çakır olduğu öğrenilen bir kişi, bankta oturan ve elinde ekmek poşeti olan yaşlı bir kadının yüzüne tekme atarak kadını darbetti. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından kullanıcılardan yaşanan olaya ilişkin büyük tepki geldi. Darbedilen yaşlı kadının ise zihinsel engelli, Suriye uyruklu 70 yaşındaki Leyla Muhammed olduğu öğrenildi. Olayın ardından tekme atan şahısla ilgili önemli bir gelişme de yaşandı.

Çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı!

Yaşlı kadına tekme atan Şakir Çakır'ın uyuşturucu ve hırsızlıktan çok sayıda suç kaydının olduğu belirtildi. İnfial yaratan olay sonrası Şakir Çakır, gözaltına alındı.

Öte yandan sosyal medyada konuyla ilgili yapılan paylaşımlarda yaşlı kadına çok sayıda destek mesajı da geldi.

İnsanlık dışı görüntülere sahne olan darp olayında çarşaflı bir erkeğin çocuk kaçırdığı haberlerinin yayılmasının ardından yaşlı kadının da o erkeğe benzetildiği iddiasıyla darbedildiği aktarıldı.

Gaziantep'te Şakir Çakır adlı bir ırkçı, 70 yaşındaki Suriyeli yaşlı bir kadının yüzüne acımasızca tekme attı.