Akıllı telefon sipariş etti... Gelen paketin içinden bakın ne çıktı!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde ikamet eden Mahmut Kılıç, cep telefonundan aranarak, '1500 TL değerindeki akıllı cep telefonunun kampanyayla 99 TL'den satıldığını' söyleyen kişiler tarafından dolandırıldı.

Akıllı telefon sipariş etti...  Gelen paketin içinden bakın ne çıktı!

Adına gönderilen kargoyu 99 TL ödeyerek alan Kılıç, paketi açınca hayatının şokunu yaşadı. Paketin içinden kolonya ve çörek otu çıktı.

Mahmut Kılıç'ı, İstanbul'dan arayan kimliği belirsiz kişi, kendisini telefon satıcısı olarak tanıtıp, akıllı cep telefonunu, kapmanya ile 99 TL'den satışa sunduklarını söyledi. Kılıç da sipariş verdi.

Ardından farklı bir numaradan aranan Kılıç'a telefondaki kişi, "Kargonuz şu an PTT’de, bu paketi almamanız halinde hakkınızda Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunarak, haciz işlemi başlatacağız ve 450 lira ödemek zorunda kalacaksınız" dedi. Kılıç, PTT Kargo’ya giderek, 100 TL verdi. Akıllı telefon bekleyen Kılıç, kutuyu açtığında bir şişe kolonya ve küçük bir kutu içerisinde çörek otu ile karşı karşıya geldi.

Mahmut Kılıç konuyla ilgili şunları söyledi...

"Hastayım, uğraşamam şikayetçi olmayacağım. Yetkililerin benim gibi başkalarını dolandırılmasını önlemek için bu dolandırıcıları yakalayarak gerekli cezayı vermesini istiyorum"