Gaziosmanpaşa'da eve tırmanarak giren hırsız yakalandı!

Gaziosmanpaşa'da hırsızlar güvenlik kamerası takibi sonucu yakayı ele verdi. Görüntülerde bir şahsın tırmanarak eve girdiği 2 şahsın ise çevreyi gözetlediği görülüyor.

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde Merkez Mahallesinde geçtiğimiz pazar günü hırsızlık meydana geldi. Çevrede yapılan kamera görüntülerinde yakayı ele veren şahıslardan birinin evin penceresine tırmanarak girdiği 2 şahsın ise çevreyi gözetledigi görülüyor. Yapılan araştırmalarda pencereye tırmanarak hırsızlık yapan şahsın Cuma S. olduğu tespit edildi.

Gaziosmanpaşa Asayiş Büro Amirliği çalışmaları sonucu yakalanan Cuma S.'nin üzerinden 1.60 gram uyuşturucu olduğu düşünülen peçeteye sarılı madde ele geçirildi. Cuma S. ifadesinde ikamete girdiğini, telefon çaldığını yanındaki şahısların soy isimlerini bilmediğini söyledi. Umut ve Alperin ile konuyu gerçekleştirdiğini, çaldıkları telefonu Bayrampaşa Cevatpaşa Mahallesinde tanımadığı seyyar satıcıya 750 TL karşılığında sattigini parayı bölüştüklerini, paranın bir kısmına uyuşturucu aldığını bir kısmını harcadığını söyledi ve "Geriye 125 TL Para kaldı size teslim ediyorum" şeklinde konuştu.

Gaziosmanpaşa Asayiş Büro Amirliği'nde suçunu itiraf eden Cuma S. gerekli işlemler için Gaziosmanpaşa Şehit Anıl Kaan Aybek Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.