Geçen sezon reyting rekorları kıran diziden üzücü haber! İşte final tarihi…

Kanalların hazırladığı dev prodüksiyonlar kimi zaman yüz güldürse de kimi zaman büyük hayal kırıklığı yaratıyor. Özellikle ilginin ve talebin dijitale yöneldiği şu günlerde, kanallar izleyiciyi elinde tutmak için birbirinden çarpıcı kadroları ekranlara getiriyor. Dizilerde ise reytingler çok değişken. Geçen sezonun reyting rekorları kıran dizisi yeni sezonda bekleneni veremedi. İşte o dizi...

Geçen sezon reyting rekorları kıran diziden üzücü haber! İşte final tarihi…

Dev prodüksiyonlar, çarpıcı oyuncu kadroları ve özgün senaryolar… Kanallar yeni sezona yine bomba gibi girişler yaptı. İzleyiciyi elinde tutmak için büyük çaba sarf eden yapımlar kimi zaman beklentileri karşılasa da, kimi zaman büyük hayal kırıklığına uğratıyor. Örneğin geçen sene reyting rekorları kıran o dizi, yeni sezonda final yapan diziler kervanına katıldı.

Hızla ve büyük emeklerle sezona giriş yapan diziler, aynı hızda final kararı alıyor.

Gül Masalı ve Kusursuz Kiracı’dan sonra bir final haberi de o diziden geldi!

Mahkum dizisi final mi yapıyor?

Edinilen son bilgilere göre geçen sezonun reyting rekortmeni “Mahkum” dizisi final kararı aldı. 31. Veya 32. Bölümde final yapacak olan dizi sevenlerini üzdü ve sezon ortasında final yapan diziler kervanına katıldı.

Mahkum dizisi konusu nedir?

Güney Kore dizisi Innocent Defendant’tan uyarlanan dizinin başrollerinde İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna yer alıyor. Dizide bir sabah hafızasını kaybederek uyanan savcının, eşinin ve çocuklarının katili olarak suçlanması hikayesi işleniyor. Dizinin başrollerinde İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna yer alıyor.