Güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün son hali üzdü

Ekranların sevilen dizisi Sefirin Kızı'nda başrol oynayan ve geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanan güzel oyuncu Neslihan Atagül takip edilmeye devam ediliyor. Sosyal medyada paylaştığı son fotoğraflardaki ayrıntı hayranlarının gözünden kaçmadı. Atagül HOLA dergisine de kapak oldu.

Güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün son hali üzdü

Geçirgen bağırsak sendromuna yakalanan ve rahatsızlığı dolayısıyla rol aldığı Sefirin Kızı dizisinden de ayrılmak zorunda kalan güzel oyuncu Neslihan Atagül son paylaşımıyla yine hayranlarını mest etti. 

Güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün son hali üzdü - Resim : 1
Neslihan Atagül

 

Atagül'ün hayranları ise paylaşımları beğeni yağmuruna tuttu. Neslihan Atagül'ün son paylaşımında ise zayıf hali gözlerden kaçmadı. Hastalığı nedeniyle kilo kaybı yaşayan Neslihan Atagül diziden ayrılır ayrılmaz tedavi görmeye başlamıştı. 

Güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün son hali üzdü - Resim : 2
Neslihan Atagül

 

Neslihan Atagül kendisini merak eden hayranlarına ise videolu paylaşım yapmış, ve tedavi sürecinin olumlu yönde gittiğini ve dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söylemişti.

Güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün son hali üzdü - Resim : 3
Neslihan Atagül

 

Hola dergisine kapak oldu

Güzel Instagram hesabından hayranlarını sık sık sağlık durumu yanı sıra kendisiyle ilgili diğer gelişmeleri de paylaşıyor. 

Güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün son hali üzdü - Resim : 4
Neslihan Atagül HOLA dergisine kapak oldu

 

Neslihan Atagül son olarak İspanyol HOLA USA dergisine kapak oldu ve kapak pozlarını da Instagram hesabından paylaştı. Güney Amerika’daki sevenlerine İspanyolca seslendi!

Güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün son hali üzdü - Resim : 5
Neslihan Atagül HOLA dergisine kapak oldu

 

“Hola USA” isimli dergine röportaj veren Neslihan Atagül; yabancı hayranları için İspanyolca bir giriş yapmayı da ihmal etmedi. 

Güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün son hali üzdü - Resim : 6
Neslihan Atagül HOLA dergisine kapak oldu

 

Güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün son hali üzdü - Resim : 7
Neslihan Atagül HOLA dergisine kapak oldu