Neslihan Atagül sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı 'Biraz dinlenmeye ihtiyacım var'

Geçirgen Bağırsak Sendromu hastalığına yakalanan güzel oyuncu Neslihan Atagül son sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Atagül, "Gördüğünüz gibi fena sayılmam. İyi olmaya da gayret ediyorum" dedi.

Geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanan güzel oyuncu Neslihan Atagül son sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Oynadığı Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren Atagül yakandığı hastalık sebebiyle diziden de ayrılmak zorunda kalmıştı. 

Son paylaşımında aşırı kilo kaybıyla da dikkat çeken Neslihan Atagül sosyal medya hesabından son sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Neslihan Atagül'ün açıklamaları şöyle;

Selamlar herkese. Öncelikle bana attığınız destek mesajları için, iyi dilekleriniz için, iyi niyetleriniz için, ziyaretleriniz için, hediyeleriniz için, dualarınız için, binlerce kez teşekkür ederim. Çok incesiniz. Beni yalnız bırakmadınız. Çok Sağolun. Gördüğünüz gibi fena sayılmam. İyiyim. İyi olmaya da gayret ediyorum. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım vardı. Hala da var. O yüzden biraz daha dinleneceğim. Ama iyiyim.