Rihanna yeni aşkı ASAP Rocky ile ilk kez görüntülendi!

Geçtiğimiz aylarda iş insanı Hassan Jameel ile ilişkisini bitiren dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna yeni aşkı ASAP Rocky ilk kez el ele görüntülendi.

Rihanna yeni aşkı ASAP Rocky ile ilk kez görüntülendi!

Geçtiğimiz aylarda iş insanı Hassan Jameel ile ilişkisini bitiren sevilen şarkıcı Rihanna, aradığı aşkı rapçi ASAP Rocky'de buldu. Uzun süredir arkadaş olan Rihanna ve rapçi ASAP Rocky dostluğu aşka dönüştü. 

Sürekli aşk yaşadıkları yönünde çıkan habelerle anılan ikili, el ele ilk kez görüntülendi.

Rihanna yeni aşkı ASAP Rocky ile ilk kez görüntülendi! - Resim : 1

Rihanna, ile kendi markası için çalıştığı ASAP Rocky son olarak Şükran Günü haftasında New York'ta gece yürüyüşünden görüntülenmişti.

Çiftin el ele görüntüleri, yeni bir aşkın başladığını doğrulamış oldu.

Rihanna yeni aşkı ASAP Rocky ile ilk kez görüntülendi! - Resim : 2

ASAP Rocky kimdir?

Gerçek adıyla Rakim Nakache Mayers veya bilinen sahne adıyla ASAP Rocky (yaygın kullanım şekliyle A$AP Rocky) 8 Ekim 1988 tarihinde doğdu. Amerikan rapçi ve müzik videosu yönetmeni. New York'un Harlem bölgesinde doğup büyüyen ASAP Rocky, adını da aldığı hip hop oluşumu A$AP Mob'un bir üyesidir.

2011'de ilk mixtape'i LiveLoveA$AP'i çıkardı ve olumlu geri dönüşler aldı. Ekim 2011'de Sony Music Entertainment ile 3 milyon dolarlık bir anlaşma yaptı ve LongLiveASAP adındaki ilk stüdyo albümünü 15 Ocak 2013'te çıkardı.