Defne Samyeli ehliyetine kavuştu

Geçtiğimiz aylarda konser çıkışı alkol testine takılan Defne Samyeli, testinde çıkan promil sonucu nedeniyle ehliyetine 6 aylığına el konulmuştu.

Defne Samyeli ehliyetine kavuştu

Samyeli, testinin hastanede yapılması gerektiğini söyleyerek polis ekiplerince tam teşekküllü hastanede yeniden teste tabi tutuldu.

Mahkemeye taşıdı

Yapılan testlerin sonucu 6 aylığına ehliyetine el konulan güzel şarkıcı, kendisinin haklı ve alkol promilinin sınırda olduğu söyleyerek süreci mahkemeye taşıdı.

Ehliyetine kavuştu

Tv100 mikrofonlarına konuşan Defne Samyeli, aylar sonra direksiyonun başında görüntülendi. "Geçmiş olsun ehliyetinize kavuştunuz" söylemine karşılık veren Samyeli, "Her davayı kaybetmeme rağmen bunu kazanmama ben de şaşırdım açıkçası. Çünkü hastane raporu var" açıklamasında bulundu.

"Ben önceden hasta olmazdım"

Gribe yakalandığını söyleyen Samyeli, "Ben önceden böyle hasta olmazdım. Covid geçirdim sonrasında direncim düştü sanırım. Konserler yorduğu için kendime çok iyi bakmak zorundayım" dedi.

2021 nasıl geçti?

2021 yılının kendisi için karışık geçtiğini söyleyen Samyeli, "Senenin başında konser alanları açılacak mı diye bekledik. Onun bekleyişi ile geçirdik. Yaza doğru açıldı ama gece 12'den sonra müzik engeli vardı. Tam gönlüğümüz rahat edeceği şekilde işimizi yapamadık. Ona rağmen yazdan beri çalışıyoruz şükürler olsun. 2021 normale dönme çabasında geçen bir yıl oldu. Ev aradım, buldum, taşındım. Bu sene inşallah daha dingin olur biraz" ifadelerini kullandı.

2022'den beklentisi

2022 beklentisi olarak, "Türkiye'den bir ekonomik stabilite istiyorum" diyen güzel şarkıcı ve sunucu Samyeli, "İnsanların bir hafta sonrasını görebileceği, pahalılıkla boğuşmak zorunda kalmadıkları, endişe içinde yatağa girmediği, Türk Lirası'nın bu kadar değer kaybetmediği, işimizi gücümüzü rahat rahat yapabildiğimiz... Herkesin gönlü rahat bir şekilde geleceğini planlayabildiği, bereketli, güzel, stabil bir yıl olsun istiyorum" dedi.