Pelin Öztekin babasının fotoğrafını arıyor

Geçtiğimiz günlerde ani bir şekilde hayatını kaybeden usta tiyatrocu Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin, babasının bu fotoğrafını çeken fotoğrafçıyı aradığını duyurdu.

Pelin Öztekin babasının fotoğrafını arıyor

Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçtiğimiz hafta pazar günü geçirdiği kalp krizinin ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Babasının vefatının ardından zor günler geçiren tiyatro oyuncusu Pelin Öztekin, bu kayıpla ne kadar zorlandığını ve olgunlaştığını ifade ettiği paylaşımlarda bulunmuştu.

Öztekin, Anadolu Ajansı foto muhabiri Berk Özcan'ın, Rasim Öztekin'in büyük bir aşkla taraftarı olduğu Galatasaray maçında çekilen bu karesi için ricada bulundu.

Babasının hatıralarıyla ilgilenen tiyatrocu Pelin Öztekin sosyal medya hesabında babasının en sevdiği fotoğrafı çeken fotoğrafçıya seslendi ve fotoğrafın yüksek çözünürlüklü halini rica etti.

Babamın bu güzel karesini yakalayan foto muhabir arkadaş / abi benimle iletişime geçebilirse çok sevinirim. Fotoğrafın yüksek çözünürlüklü haline ihtiyacım var. 🙏🏼 pic.twitter.com/LOwTZQHYue