Korona virüse yakalanan Okan Karacan'dan çok güzel haber!

Geçtiğimiz günlerde korona virüs nedeniyle hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu ve sunucu Okan Karacan, tedavisinin ardından taburcu oldu.

Korona virüse yakalanan Okan Karacan'dan çok güzel haber!

Yakalandığı korona virüs nedeniyle durumu kötüye giden ünlü oyuncu ve sunucu Okan Karacan, hastaneye kaldırılmıştı.

Koronavirüs tedavisi için 10 gün önce hastaneye kaldırılan Karacan'dan güzel haber geldi. Sosyal medya hesabından çektiği bir videoyu paylaşan Okan Karacan, taburcu oldu.

Ünlü oyuncu ve sunucu taburcu olduktan sınra sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayımladı.

Korona virüse yakalanan Okan Karacan'dan çok güzel haber! - Resim : 2

Sağlık çalışanlarına teşekkür eden Karacan, "Ambulansla evden alınma süreci ile başlayan 10 günü aşkın tedavisi süren inanılmaz zor bir dönem geçirdim. Çok şükür, bin şükür ülkemizin kıymetli ve ilk günden beri beni bir an olsun umutsuzluğa kapılmadan tedavi sürecimi yöneten hocalarıma ne kadar teşekkür etsem az... Net çözümlerinin olmadığı tartışılan bu lanet virüsün üstesinden gelmeyi bildik sayesinde. Ama beni asıl duygulandıran ve ömrüm boyunca unutmayacağım. Temizliğinden, yemek servisine ve hiç bir temastan korkmadan 7/24 benimle ve tüm hastalarla ilgilenen tüm hemşirelere ne kadar teşekkür etsem az... Sizler bence bu sürecin gerçek kahramanlarısınız hakkınızı helal edin canlar" ifadelerini kullandı.