Rasim Öztekin'in eşi düğün fotoğraflarını paylaştı! Paylaşımın ardından sosyal medyaya üzüntüye boğuldu

Geçtiğimiz yıl geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı, duygusal paylaşımla takipçilerini üzdü.

Rasim Öztekin'in eşi düğün fotoğraflarını paylaştı! Paylaşımın ardından sosyal medyaya üzüntüye boğuldu

Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin 62 yaşında hayata gözlerini yummuş ve sanat dünyası yasa boğulmuştu. Öztekin'in yokluğuna alışamayan eşi Esra Kazancıbaşı, evlilik yıl dönümlerini düğün fotoğraflarıyla kutladı.

Rasim Öztekin'in eşi düğün fotoğraflarını paylaştı! Paylaşımın ardından sosyal medyaya üzüntüye boğuldu - Resim : 1

"Sevgi dolu, içi gülen gözlerinde kaybolmak vardı..."

"Her evlilik yıldönümüz yaklaştığında "Nerede kutlayalım?" diye planlar yapmak, bazen birbirimize sürprizler hazırlamak vardı... Sevgi dolu, içi gülen gözlerinde kaybolmak vardı... Her gece bana sarıldığında kollarında öylesine sımsıcak, huzurlu uyumak vardı."

Rasim Öztekin'in eşi düğün fotoğraflarını paylaştı! Paylaşımın ardından sosyal medyaya üzüntüye boğuldu - Resim : 2

"Birlikte el ele yaşlanma hayallerimiz vardı."

"Kışları yaz tatili için heyecanla otel rezervasyonları yaptırmak, yeşil ve mavinin kucaklaştığı Ege koylarına doğru uzun bir yolculuğa çıkmak vardı. Arabada klima üzerime çok geldiğinde üşümelerim, sıcaklığı arttırdığımda terlemelerim ve bir türlü ayarı tutturamadığımda "Hahhh işte piyanist şantör yine iş başında"diye takılmaların vardı. Her yemek ve kahvaltı sonrasında çay sohbetlerimiz vardı. Birlikte el ele yaşlanma hayallerimiz vardı."

Rasim Öztekin'in eşi düğün fotoğraflarını paylaştı! Paylaşımın ardından sosyal medyaya üzüntüye boğuldu - Resim : 3

"Fotoğraflar da iç acıtan bir hatıraya dönüştü"

"Şimdi hiçbiri kalmadı. Ben değil, bizken, seninleyken yaşadığım tüm güzellikleri sanki bir deprem yıkıp geçti. Fotoğraflarda iç acıtan bir hatıraya dönüştü herşey. Sadece büyük, çok büyük bir aşk ve çaresiz, boynu bükük bir özlem kaldı geriye. Bugün evlilik yıldönümümüz. Belki göz göze. el ele bir kutlama yapamayacağız ama ruhlar ve aşklar ölmediği için eminim ki ikimiz yine birbirimizi hissedeceğiz. Bugün yine sevgimi, aşkımı fısıldayacağım gökyüzüne, martılara, bulutlara. Seni çok seviyorum aşkım"