Gelin hastaneye, damat cezaevine! Düğün iptal

Bursa'da düğüne bir gün kala damat, gelini hastanelik etti. Takı yüzünden çıkan tartışma sonucu gelin yoğun bakıma alındı, damat ise tutuklandı. Düğün iptal edildi.

Gelin hastaneye, damat cezaevine! Düğün iptal

Düğünden bir gün önce sipariş verdikleri gelinliği almak için damatın evine giden gelin, çıkan tartışma sonucu yediği dayak sonrası hastanelik oldu.

 

Bursa'da takı yüzünden çıkan tartışma nedeniyle bir düğün daha iptal oldu. Gelin yoğun bakıma alınırken, damat cezaevini boyladı.

Baygın bırakıp fatura yatırmaya gitti

İkili arasında takı meselesi ve düğünden sonra yaşayacakları şehirle ilgili tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.E.A, nişanlısı S.Y'yi evin banyosunda uzun süre darbetti. Y.E.A, kadının baygınlık geçirmesi üzerine evden ayrıldı. Fatura borçlarını ödeyen damat adayı, yaklaşık 20 dakika sonra eve döndü.

Eve geldiğinde nişanlısının haya ayılmadığını gören damat, 112 Acil Servis ekiplerini arayıp S.Y'nin banyoda kayarak düşüp yaralandığını söyledi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, birçoğu başında olmak üzere vücudunun birçok yerinde darp izleri bulunan kadını, Çekirge Devlet Hastanesine götürdü. Yoğun bakımda tedavisi süren kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

 Boynundaki tırnak izleri ele verdi

Konuyla ilgili Y.E.A'nın ifadesine başvuran İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, damat adayının boynundaki tırnak izlerden şüphelendi.

Devam eden sorgu neticesinde Y.E.A, olayı kendisinin gerçekleştirdiğini itiraf etti.

Şüphelinin ifadesinde, nişanlısıyla kendisine ait evde gelinlik almak için buluştuklarını, bu sırada aralarında önceden beri devam eden takı meselesi ile düğünden sonra başka şehirde yaşama konularında tartışma çıktığını söylediği belirtildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.