Gelin ve annesinin düğün fotoğrafı ortalığı ayağa kaldırdı! Kaldırın bu utanç verici fotoğrafı

Sosyal medya platformunda satılmak üzere ilana konulan bir elbise tartışmalara neden oldu. Paylaşılan ilanda bir kadın satıcı kızının nikahında giydiği beyaz renkli elbiseyi 100 dolara satmak istediğini belirtti. Elbiseyi göstermek için kızının düğününde çekilen fotoğraf ortalığı ayağa kaldırdı. Düğün törenlerinde beyaz renk gelinin sembolüyken annesinin de beyaza yakın bir elbise giymesi tartışma yarattı. Sosyal medya kullanıcıları "Kaldırın bu utanç verici fotoğrafı" diyerek anneye kızdı.

Gelin ve annesinin düğün fotoğrafı ortalığı ayağa kaldırdı! Kaldırın bu utanç verici fotoğrafı

Kanada’dan sosyal medya mecrasında paylaşılan ilanda bir kadın kızının nikahında giydiği beyaz renkli elbiseyi 100 dolara satmak istedi. Fakat elbisenin fotoğrafları arasında kendisinin ve kızının düğünde çekilmiş fotoğrafını da paylaşması kadının eleştirilmesine neden sebep oldu.  Kadının gelinin beyaz olan gelinliğiyle yakın bir renk tercih etmesi tepki aldı.
 
TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ
 
Sosyal medyada birçok kullanıcı kadının kızının düğününde “bir gelin gibi” bembeyaz bir elbise giymesini eleştirdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları, “Ben fotoğrafı görünce annesinin evlendiğini ve onun gelin olduğunu sandım” yorumunu yaptı.

Kanadalı kadının, “Gelinin annelerine uygun bir gece elbisesi” başlığı ile ilanı satışa çıkardığı belirtildi. Gelinliklerdekine benzer desen ve dokuların tercih edildiği elbise ve anne için bir sosyal medya kullanıcısı, “Aman tanrım… Başta tepki göstermeyecektim ama fotoğrafı görünce şok oldum. Hangisi gelin bunlardan” yorumunu yaparken bir diğer kullanıcı ise, “Önce gelinliğin satışta olduğunu sandım ama sonradan annesinin giydiğini satışta olduğunu anladım. Bu çok garip” dedi.

Gelin ve annesinin düğün fotoğrafı ortalığı ayağa kaldırdı! Kaldırın bu utanç verici fotoğrafı - Resim : 1