Gelin ve damat düğünde sevişti, konuklar tempo tuttu, dünya şokta

Dünya bir düğün daveti sırasında konuklar önünde cinsel ilişkiye girmeye çalışan gelin ve damadın çekilen kısa videosunu konuşuyor. Görüntülerde davetlilerin tempo tutarak yüreklendirmesi ise şaşkınlık yarattı.

Gelin ve damat düğünde sevişti, konuklar tempo tuttu, dünya şokta

Dünya, TikTok'a yüklenen ve kısa süre içerisinde 2.4 milyondan fazla izlenmeye ulaşan videoyu konuşuyor. İlginç gelenek gereği düğünde sevişmeye başlayan gelin ve damat, izleyenleri şok etti.

Bir düğünde çekilen görüntüler, sosyal medyada viral oldu. Gelenek gereği gelin ve damadın düğünde sevişmeye başladığı anların TikTok'ta paylaşılmasının ardından sansasyon yaratan görüntüler, kısa süre içerisinde 2.4 milyondan fazla görüntülenme aldı.

Düğüne davet edilenler tempo tutarak yürüklendirdi

Gelin ve damadın düğün sırasında yaptığı cinsel içerikli hareketlere davetliler de alkış tutarak eşlik etti. Bu sırada gelinin ailesinin de etrafında olması büyük şaşkınlık yarattı.

Düğünde çocuklar da vardı iddiası

Sosyal medya kullanıcıları, düğünde çocukların da olduğunu belirterek gelin ve damadın sergilediği hareketlerin ahlaka aykırı olduğunu belirtti. Düğün videoları viral olan gelin ve damat, yaşanan bu olay hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı. Kaynak: Haberler