Hamile kızının sevgilisiyle kaçtı! Torunu da babasız kaldı

Genç kadın, hamile kaldığı için kendisine yardımcı olması amacıyla annesinin yanına taşındı. Sevgilisi ve annesinin yakınlığından şüphelenen kadın felaketi yaşadı.

Hamile kızının sevgilisiyle kaçtı! Torunu da babasız kaldı

Akıllara durgunluk veren olayda 44 yaşındaki Georgina Aldridge, kızının sevgilisi Ryan ile kaçmış. Bu arada Georgina Ryan ile tanışmadan kısa bir süre önce 10 yıllık eşi Eric ile evlilik tazeledi. Eric ile tanıştıktan birkaç hafta sonra da kızına ya da torununa aldırmadan damadıyla kaçtı.

Kızı Jess'in 26 yaşındaki sevgilisi Ryan Shelton ile tanıştıktan sonra birbirlerine aşık olmuşlar. 24 yaşındaki Jess Aldridge ise annesi ve sevgilisinin ihaneti ile yıkıldı.

Jess hamile kaldığını fark ettiği zaman kendisine yardımcı olması için ailesinin yanına taşınmış. Fakat kısa bir süre sonra Ryan ve annesi birbirlerine çok yakın davranmaya başladılar.

Birkaç ay sonra da Jess doğum yapmış. Ryan ise hastaneden çıktıktan kısa bir süre sonra Jess'e bir mesaj atarak ondan ayrıldı. Jess eve döndüğü zaman hayatının şokunu yaşamış çünkü annesi ve sevgilisi kaçtılar.

Jess bu konuda şunları dile getiriyor: "Annemin yaptığı şey çok kötüydü. Ryan beni daha önce de aldatmıştı. Ama annem bana bunu nasıl yapabildi. Bir ilişki yaşayabileceklerini düşünmelerine inanamıyorum."