Korkunç kaza kamerada

Siyah bir Mercedes ile mavi bir Range Rover'ın yaptığı korkunç kaza cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Kazayı ilginç kılan ise arabaların çarpışma sırasında aralarına bir kadını sıkıştırmasıydı. İşte o anlar...

İngiltere'nin başkenti Londra'da meydana gelen kaza görenleri şoke etti. Kraliçenin mülkünün bulunduğu Buckingham Sarayı'ndan bir kaç metre ileride Hyde Park'ın köşesinde yaşanan olayda iki otomobilin kazası sırasında aralarına sıkışan kadın çevredekilerin yardımıyla kurtuldu.

Öfkeli Mercedes sürücüsü bir başka araçla yol üstünlüğü konusunda tartışma yaşarken bir anda gaza bastı ve mavi renkteki Range Rover'a doğru çarptı ancak bu sırada Range Rover'ın önünden geçen kadın iki otomobilin arasında sıkıştı. Olayı görenler şaşkınlık yaşarken kadın o durumdayken sürücü aracından indi.

Acı içerisinde iki otomobilin arasında kıvranan kadın için ne yapılacağı konuşurken çevredikler sürücüden otomobilini geri çekmesini istedi. Sürücünün 1-2 metre geri gelmesinin ardından talihsiz kadın sıkıştığı yerden çıkarılarak yere uzatıldı.

Olayın ardından hastaneye kaldırılan kadının durumunun iyi olduğu açıklanırken, öfkeli sürücünün ise tutuklandığı belirtildi. Polis, olayın aydınlatılabilmesi için çevredeki vatandaşlardan ve görgü tanıklarından yardım istedi.