Genç şarkıcı Arif Akpınar'dan acı haber! Hayatını kaybetti

”Kilit” şarkısı ile tanınan genç şarkıcı Arif Akpınar’ın vefat ettiği öğrenildi. Acı haberi, duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu.

Genç şarkıcı Arif Akpınar'dan acı haber! Hayatını kaybetti

Akay, “36 yaşındaki genç şarkıcı arkadaşımız Arif Akpınar’ı, bugün beynindeki ur patlaması nedeni ile kaybettik. 2015 yılında yaptığı maxi single çalışması ile müzik piyasasına girmiş ve 2017 yılında yaptığı “Kilit” isimli şarkısı ile büyük beğeni toplamıştı. Cenazesi Cuma günü doğduğu Silifke’de toprağa verilecek. Tüm sevenlerine sabır, ailesine sanat camiasına ve başsağlığı diliyorum” açıklamasında bulundu.

Arif Akpınar Kimdir?

Arif Akpınar, 1984 yılında Mersin Silifke’de dünyaya gelmiştir. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Mersin’de tamamlamıştır. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nde eğitim almıştır. Arif Akpınar’ın babası da müzisyen olduğu için küçük yaşlarda piyano ve gitar ile tanışmış ve müzik ile içi içe büyümüştür. Eğitim hayatının her döneminde mutlaka bir müzik grubu oluşturmuş ve besteler yapmıştır. 2015 yılında 7/24 adlı Maxi Single ile müzik piyasasına sağlam bir giriş yapmıştır. Albümde bulunan tüm parçaların söz ve müzikleri kendisine aittir. 2017 yılının Mayıs ayında ise Kilit adlı teklisi, müzik severler tarafından büyük beğeni ile karşılanmıştır. Akpınar’ın birçok isimle düetleri de vardır ve bestelerini ünlü isimler de yorumlamıştır.