Aleyna Tilki test sonuçlarına tepki gösterdi

Yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen genç şarkıcı Aleyna Tilki, koronavirüs testi yaptırdıkdan sonra sonuca güvenmediğini söyleyerek isyan etti.

Aleyna Tilki test sonuçlarına tepki gösterdi

Şarkıcı Aleyna Tilki, koronavirüs şüphesiyle aynı gün içerisinde iki farklı test yaptırdı ve testlerin sonucunun biri pozitif diğeri ise negatif alındı. 12 gündür karantina altında olan şarkıcı Aleyna Tilki, test sonuçlarına güvenmediğini ifade ederek belirsizliğe tepki gösterdi.

Farklı paylaşımları ve gençlerin beğenisi alan şarkılarıyla gündeme gelen şarkıcı Aleyna Tilki, bu kez sağlık sorunlarıyla gündemde.

Aleyna Tilki test sonuçlarına tepki gösterdi - Resim : 1

12 gün önce koronavirüs testi yaptıran Aleyna Tilki'nin test sonucu pozitif çıktı. Ancak aynı gün yapılan bir diğer test negatif çıktı. Testlerin belirsiz çıkmasına Instagram hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösteren şarkıcı "12 gündür evden çıkmadım tedbir olsun diye. Yaptırdığım sürüntü testi pozitif. Aynı gün birkaç saat sonra tekrar yaptırdığım kan ve sürüntü testim bu sefer negatif. Aradan 12 gün geçti, bir semptomum bile olmadı. Bu testlere nasıl güveneceğiz" dedi.

Aleyna Tilki, paylaşımına şu notu ekledi: "Tüm dünyada yapılan tüm testler bence %50 yanlış! Bu yüzden negatif çıkan negatif olduğuna güvenmesin. Saçma bir hata var bu testlerde. Yanımdaki insanlar da bir negatif bir pozitif bir negatif çıkıp durdu. Aynı gün hem de. Bunları bize açıklarsanız seviniriz"