Küçük Emrah’ın kartpostal helalleşmesi

Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Oktay Banlı, Emrah Erdoğan'ın 90'lı yıllara ait kartpostallarını paylaştı. Sosyal medya üzerinde helalleşti.

Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Oktay Banlı, Twitter adresinden dikkat çekici bir açıklamada bulundu. Emrah Erdoğan'ın 90'lı yıllara ait kartpostallarını göstererek, "Bunlar Küçük Emrah kartpostalları. Üniversitede okurken Emrah kartpostalı satarak çok para kazandım. Bugün doğum günüm. Ölümlü dünya, belki seneyi görmem. Emrah'a teşekkür etmek istiyorum." diye yazdı.

Lokman Hekim Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Oktay Banlı’nın paylaşımına Emrah’tan şöyle bir yanıt geldi:

"Hocam, beni çok duygulandırdınız ve onurlandırdınız. Rabbim size sağlıklı mutlu günler nasip etsin inşallah. İyi ki varsınız sağ olun."

“Bunları ağlayarak yazdım”

Doktor Banlı, Emrah’ın yazdıkları karşısında daha da duygulanarak kendisi için çok özel bir doğum günü sürprizi olan bu anlara dair şu satırları paylaştı:

“Sevgili Emrah kardeşim umarım tanışırız ve bende kalan iki karttan birini sana hediye ederim. Çok kartını sattım hakkını helal et! Beni tanıyanlar bu hikayeyi ve sevgiyi bilir. Sevgili hemşehrim benim için güzel bir doğum günü sürpriziydi. Ağlayarak yazdım bunları varol."

Bayramda helalleştiler

Banlı, geçen cumartesi günü de isteğinin gerçekleştiğini, “Az önce Emrah Bey numaramı bulmuş, beni aradı. O kadar mutlu oldum ki. İlk anatomi kitabımı almıştım o karpostalları satarak. Hep anılarımda, dualarımda olacaksın. Hakkını helal et Emrah kardeşim. Ayağına taş değmesin” tweeti ile duyurdu.