Gerekirse simit yeriz demişti! Üç gün önce 5 milyon TL'lik yeni araç aldığı iddia edildi

Hülya Avşar'ın tv100'e verdiği röportaj sosyal medyada gündem oldu. 58 yaşındaki Avşar, tv100 mikrofonuna ülkemizdeki ekonomik durumu değerlendirdi. "Gerekirse simit yiyeceğiz bugünleri atlatacağız" diyen Avşar'ın üç gün önce 5 milyon TL'lik yeni araç aldığı iddia edildi.

Yeniköy'de kameralara takılan sanatçı Hülya Avşar, tv100 mikrofonuna ekonomik durumu değerlendirerek Twitterda gündem oldu. Hülya Avşar, yeni bir otomobil arayışına girmişti. İddiaya göre Avşar, Mercedes S400 modelini tercih etti. 5 milyon TL ödediği iddia edilen sanatçı, önceki gün yeni aracını teslim aldı. Avşar'ın lüks otomobili açıklamalarından sonra tepki çekti.

İşte Avşar'ın olay yaratan açıklaması: 

"Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Benim bildiğim bir tek şey var. Türkiye'de hatta şimdiki duruma göre dünyada eğer hayattaysan, mutlaka bu tür günleri, bu zamanları öngörüp biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. 'Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz' falan. Gerekirse yenecek ama bu günler de biraz kolay atlatılacak. Biraz bizim bu işi bireysel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum."