Gibi 3. sezon ne zaman başlıyor? Exxen Gibi dizisi yeni sezon başladı mı?

Büyük bir izleyici kitlesine sahip, Exxen platformunda yayınlanan Gibi dizisi 2 sezon boyunca seyircisiyle buluştu. 1 Ocak 2021 tarihinde yayınlanmaya başlayan dizinin 2. sezonu Mart ayında bitmişti. 3. sezonu merakla bekleyen hayranları yeni bölümlerin ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Peki, Exxen'de yer alan Gibi dizisi ne zaman başlayacak?

Gibi 3. sezon ne zaman başlıyor? Exxen Gibi dizisi  yeni sezon başladı mı?

Başrollerini Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç'ın paylaştığı, 2 sezona sahip olan Gibi dizisi kısa sürede büyük izleyici kitlesine ulaştı. Exxen platformunda yayınlanan Gibi dizisinin izleyici kitlesi ise gibi 3. sezon ne zaman? sorusunun cevabını arıyor. Exxen platformunun sevilen dizisi Gibi, sevilen oyuncu kadrosu ile seyircileri kendisine hayran bıraktı. Sosyal medyada da gündem olan Gibi dizisinin ne zaman olduğu merak ediliyor. Gibi 3.sezon ne zaman? Exxen Gibi 3. sezon ne zaman başlıyor? Gibi 3. sezon başladı mı?

Gibi 3. sezon ne zaman başlıyor? Exxen Gibi dizisi  yeni sezon başladı mı? - Resim : 1

Gibi 3. sezon ne zaman?

Gibi dizisinin 3. sezonu 7 Ekim tarihinde Exxen platformunda yayınlanacak.

Gibi 3. sezon ne zaman başlıyor? Exxen Gibi dizisi  yeni sezon başladı mı? - Resim : 2

Exxen Gibi dizisi konusu nedir?

Gibi dizisi kısa skeçlerden meydana gelmektedir. İki ismin ön plana çıktığı dizide izleyeni güldürmek hedefleniyor. Öte yandan skeçlerde yer alan oyuncular da dikkat çekiyor. Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç, Gibi dizisinde göze çarpıyor.

Gibi 3. sezon ne zaman başlıyor? Exxen Gibi dizisi  yeni sezon başladı mı? - Resim : 3

Gibi oyuncu kadrosu

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve 2021 yılının ilk günü 1 Ocak 2021'de yayın hayatına başlayacak olan Exxen platformunda yayınlanmak üzere Gibi dizisi hazırlandı. Gibi dizisi oyuncu kadrosunda Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç yer alacak.

Gibi 3. sezon ne zaman başlıyor? Exxen Gibi dizisi  yeni sezon başladı mı? - Resim : 4

Feyyaz Yiğit

Feyyaz Yiğit Exxen'de yayınlanmak üzere Gibi dizisini hazırladı. Komik skeçlerden oluşan mini dizi formatında olacak Gibi başrolünde Feyyaz Yiğit yer alıyor. Feyyaz Yiğit 1988 Düzce doğumlu. Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde Resim bölümünde okuduktan sonra Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik bölümüne girdi. Feyyaz Yiğit Ölümlü Dünya ve Cinayet Süsü filmlerinde rol aldı.

Gibi 3. sezon ne zaman başlıyor? Exxen Gibi dizisi  yeni sezon başladı mı? - Resim : 5

Kıvanç Kılınç

Exxen'de yayınlanan komedi skeç dizi programında diğer başrol Kıvanç Kılınç oldu. Kıvanç Kılınç 1982 Isparta doğumludur. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro-Oyunculuk Bölümü mezunu. Muhteşem Yüzyıl, Lale Devri, Ulan İstanbul, Kaçak, Filinta ve Kalbimdeki Deniz dizi filmlerinde rol aldı.