Göğüslerini dikleştirmek için Türkiye'ye gelen kadın hayatının kabusunu yaşadı

Göğüslerini dikleştirmek için Türkiye'ye gelen implant ameliyatı olan İngiliz kadın, ülkesine döndüğünde implantlarının patlaması nedeniyle hayatının kabusunu yaşadı.

Göğüslerini dikleştirmek için Türkiye'ye gelen kadın hayatının kabusunu yaşadı

Kelly Young, yirmi yılı aşkın bir süre önce göğüslerini yaptırdı. 2018’de implantı yırtılan kadının tekrar ameliyat olması gerekti. 48 yaşındaki kadın daha dik göğüsler için implantlarını değiştirmeye ve aynı zamanda dikleştirmeye karar verdi.

Türkiye'de göğüslerini yaptırmaya gelen kadın hayatının şokunu yaşadı. Göğüslerini yaptırdıktan sonra ülkesine dönen Young’ın göğüslerinden irin sızmaya başladı ve sağ memesinde implantın derisinden dışarı çıktığını gördü.

Dehşeti yaşadı

 Kelly, implantını düzelttirmek için Türkiye'ye uçtu ve gecenin karanlığında tekrar gitmek zorunda kaldı.  48 yaşındaki kadın bir ay sonra, her iki implantı da aldırmak zorunda kaldı ve yeni implantları takamayacağına dair üzücü bir haber aldı. Göğüsleri eski haline dönen kadın "Onlardan çok mutsuzum, kendimi tekrar 12 yaşında gibi hissediyorum. Erkek arkadaşımın beni görmesine izin vermiyorum, herkes beni göğüslerimle tanıyor” ifadelerini kullandı.