Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci kaç yaşında?

Ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci magazin gündeminde adından sıklıkla söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Eski futbolcu Gökhan Çıra ile anlaşmalı olarak boşanan Selin Ciğerci’nin kim olduğu merak ediliyor. Kendi kozmetik markasını kuran Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci kaç yaşında?

Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci kaç yaşında?

38 yaşındaki ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci 2019 yılında, 25 yaşındaki Gökhan Çıra ile evlenmişti. Eski futbolcu Gökhan Çıra ile tek celsede boşanan Selin Ciğerci sosyal medyanın ve magazin dünyasının gündemine bomba gibi düşmüştü. 10 Eylül tarihinde Gökhan Çıra’dan boşanan Selin Ciğerci’nin basketbolcu James Metecan Birsen ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Peki Gökhan Çıra'nın eski eşi Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci kaç yaşında? 

Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci kaç yaşında? - Resim : 1

Selin Ciğerci kimdir?

Selin Ciğerci 4 Nisan 1984 yılında doğan sosyal medya fenomeni ve şarkıcıdır. Ciğerci, 2017'lerin ortalarından bu yana pop müzik alanında çalışmaktadır.

Selin Ciğerci, İstanbul'da 1984 yılında muhafazakâr bir ailede doğdu. Konyalı bir babaya ve Kastamonulu bir anneye sahip Ciğerci'nin ailesi başlangıçta yoksul olmakla birlikte, babasının bir hazır giyim firmasının sahibi olması ile maddi açıdan üst seviyelere çıktılar.

Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci kaç yaşında? - Resim : 3

Ciğerci, "Okan Ünsal" takma ismini kullanarak Wipe Out adlı programın 4. sezonuna katılmıştır.

Kendine ait "Selin Beauty" adında bir kozmetik ürün markası bulunmaktadır.

Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci kaç yaşında? - Resim : 4Ciğerci, 2019 yılında futbolcu Gökhan Çıra ile evlendi. Ciğerci'nin nikah şahitliğini yakın arkadaşı olan Demet Akalın yaptı.

Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci kaç yaşında? - Resim : 5

SELİN CİĞERCİ KAÇ YAŞINDADIR?

Selin Ciğerci 1984 doğumlu olup 37 yaşındadır.

Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci kaç yaşında? - Resim : 6

Bir dönem Asuman Krause tarafından sunulan yarışma programı Wipeout'a katıldı. Kendisi ve ailesi hakkında çok detaylı bilgiler vermek istemeyen sosyal medya fenomeni, son olarak Gökhan Çıra ile birlikte olan Selin Ciğerci evlilik arefesindeyken ayrılık kararı aldı.