Gökhan Zan siyasete atılıyor! İYİ Parti’den Hatay milletvekili aday adayı oldu!

Eski milli futbolcu Gökhan Zan, Meral Akşener’in davetiyle İYİ Parti’den Hatay milletvekili aday adayı oldu. Zan, bugün İYİ Parti Grup Toplantısı'na katıldı, parti rozetini Meral Akşener taktı.

Gökhan Zan siyasete atılıyor! İYİ Parti’den Hatay milletvekili aday adayı oldu!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin büyük yıkım yarattığı illerden biri Hatay olmuştu. Depreme Hatay’da yakalanan ve bölgeye yardımların gelmesi için büyük uğraş gösteren eski milli futbolcu Gökhan Zan herkesin dikkatini çekmişti.

İYİ PARTİ'DEN ADAY OLDU

Bölgede çalışmalarını sürdüren Gökhan Zan siyasete atılmaya karar verdi. Halk TV’nin haberine göre Gökhan Zan, İYİ Parti’den Hatay milletvekili aday adayı oldu.

ROZETİNİ AKŞENER TAKTI

Zan, bugün İYİ Parti'nin Grup Toplantısı'na katılarak kürsüye çıktı, Zan'ın parti rozetini Akşener bizzat taktı. 

Akşener, "Gökhan Zan evladım oldu" dedi. 

Gökhan Zan siyasete atılıyor! İYİ Parti’den Hatay milletvekili aday adayı oldu! - Resim : 1

GÖRÜŞMENİN DETAYLARI

Görüşmenin detaylarını anlatan İsmail Küçükkaya, Gökhan Zan’ın Akşener ile görüştüğünü ifade etti. Akşener’in Gökhan Zan’a, “Sen mutlaka siyasette olmalısın. Nerede istiyorsan. Eğer gönlün CHP’deyse onu bile ayarlarız” dediğini aktardı.

Küçükkaya, Zan’ın aldığı davet sonrası Hatay’dan milletvekili adayı olduğunu ifade etti.

Gökhan Zan siyasete atılıyor! İYİ Parti’den Hatay milletvekili aday adayı oldu! - Resim : 2

AKŞENER İLE KARŞILAŞMIŞTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hatay’da karşılaştığı futbolcuya sarılarak, "Sen bizi ayağa kaldırdın. Allah bin kere razı olsun senden, samimiyetle söylüyorum. Her bir videonu ağlayarak izledim. İyi ki de yaptın, dikkat çektin buraya. Çok insanın kurtarılmasına vesile oldun" demişti.