Gökhan Özoğuz'dan Kaz Dağları'nda villası olduğu iddialarına yanıt

Sevilen sanatçı Gökhan Özoğuz'un Kaz Dağları'nda villası olduğu iddia edilmişti. Çevreci kimliği ile bilinen Gökhan, iddialara sosyal medya mesajı ile yanıt verdi. Gökhan "Aaa benim Kaz Dağları'nda Villam mı varmış, ah bee keşke ben de bilseydim" diyerek iddiaları yalanladı.

Gökhan Özoğuz'dan Kaz Dağları'nda villası olduğu iddialarına yanıt

Pek çok ünlünün Kaz Dağları protestolarına destek verdiği şu günlerde Tarkan ve Gökhan Özoğuz’un Kaz Dağları’nda villası olduğu iddia edilmişti.

Gökhan bu iddiaları kendi tarzıyla twitter üzerinden paylaştığı bir mesajla yalanladı. Gökhan Özoğuz, "Aaa benim Kaz Dağları'nda Villam mı varmış, ah bee keşke ben de bilseydim" dedi.

İddiaların yalan olduğunu belirten Özoğuz, şöyle dedi:

“Aaa benim Kaz Dağları’nda Villam mı varmış ah bee keşke ben de bilseydim. Yalan çok kötü bir şey! Yalan iftira daha sert bir şey! İnsan hakkı yemek o inançlı olanlarınızın bildiği üzere en serti! Ülkenin doğasına sahip çıkanlara bir anda villa yalanlarıyla gündem? Ayıp ayıp.”

Mega star Tarkan 'da Kaz Dağları’ndaki doğa katliamına tepki göstermiş,  "Yeter artık. Bi durun, kendinize gelin. Sizlere emanet edilen bu topraklara ve de temsilcisi olduğunuz halkınıza ihanet etmeyin artık. " diyerek  mesaj paylaşmıştı.

Ancak bu paylaşımın ardından Tarkan'ın Kaz Dağları eteklerinde orman içinde bir villa aldığı iddia edilmişti.