Golleriyle Süper Lig’i sallamıştı… Trabzonspor, Galatasaray’ın eski golcüsünü transfer ediyor! İşte o isim

Trabzonspor, Fatih Karagümrük takımında forma giyen golcü futbolcu Mbaye Diagne’ye teklif yaptı. Golcü futbolcu, şartları kabul ederse bordo mavili formayı giyecek.

Golleriyle Süper Lig’i sallamıştı… Trabzonspor, Galatasaray’ın eski golcüsünü transfer ediyor! İşte o isim

Süper Lig’in sona ermesine son 2 hafta kalırken transfer piyasası da hareketlendi. Özellikle yeni bir yapılanmaya giren Trabzonspor’da transfer çalışmaları sürüyor.

TEKLİF YAPILDI

Bu kapsamda sezon boyunca gol yollarında sıkıntı yaşayan bordo mavili ekip, Fatih Karagümrük ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Senegalli golcü Mbaye Diagne için harekete geçti.

Golleriyle Süper Lig’i sallamıştı… Trabzonspor, Galatasaray’ın eski golcüsünü transfer ediyor! İşte o isim - Resim : 1

KABUL EDERSE TRANSFER TAMAMLANACAK

Levent Ümit Erol’un haberine göre bordo mavililer, futbolcuya teklifini yaptı. Diagne’ye Suudi Arabistan’dan teklifler olduğunu ifade eden Erol, şartların oluşması durumunda golcü futbolcunun bordo mavili formayı giyeceğini ifade etti.

Golleriyle Süper Lig’i sallamıştı… Trabzonspor, Galatasaray’ın eski golcüsünü transfer ediyor! İşte o isim - Resim : 2

GOL ATINCA SEVİNMEMİŞTİ

Öte yandan futbolcunun Trabzonspor ile oynanan maçta attığı golden sonra sevinmemesi de transfer iddialarını güçlendirdi.

Golleriyle Süper Lig’i sallamıştı… Trabzonspor, Galatasaray’ın eski golcüsünü transfer ediyor! İşte o isim - Resim : 3

DIAGNE'NİN KARİYERİ

Karagümrük formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 33 maça çıkan 31 yaşındaki Diagne, 22 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

2018- 2019 sezonunda Kasımpaşa’dan Galatasaray’a 13 milyon euro bonservis bedeli ile transfer edilen Diagne, 2019-2020 sezonda Club Brugge takımına kiralanmıştı.

Sarı kırmızılı takıma geri dönen futbolcu, 2020-2021 sezonunun devre arasında West Bromwich Albion takımına kiralandı. Galatasaray’a ikinci kez dönen golcü futbolcu, bu sezon başında Karagümrük’e kiralanmıştı.