Gönül Dağı 35. Bölüm full izle! Gönül Dağı yeni bölüm tek parça izle! Gönül Dağı son bölüm izle

Gönül Dağı 35. Bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Gülsim Ali, Berk Atan, Ecem Özkaya, Utku Ateş gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Gönül Dağı son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 9 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Gönül Dağı 35. Bölüm…

Gönül Dağı 35. Bölüm full izle! Gönül Dağı yeni bölüm tek parça izle! Gönül Dağı son bölüm izle

Gönül Dağı dizisinin 35. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Gönül Dağı 35.Bölümde: Gülsüm öğretmen, Halime'nin Dilek'e karşı olan tavırlarına dayanamayarak hesap sorarken, Halime ise "Kimsenin kızını zorla gelin almaya meraklı değiliz" dediği görüldü. Bu sözler üzerine kızan Gülsüm öğretmen, Dilek'in parmağından yüzüğünü çıkardı. Dilek ve Taner arası bozulurken, Veysel ve Cemile'nin evinde yeni doğan bebeğin heyecanı yaşanmaya başlandı. İşte Gönül Dağı dizisinin 35. bölüm tek parça linki…

Gönül Dağı 35. Bölüm full izle! Gönül Dağı yeni bölüm tek parça izle! Gönül Dağı son bölüm izle - Resim : 1

Gönül Dağı 34 Bölümde ne oldu?

Gönül Dağı 34 Bölümde; Asuman’ın yarı yolda bırakmasıyla kasabayı terk etmeyi kafasına koyan Ramazan, tam gidecekken karşısında Ciritçi Abdullah’ı bulur. Ramazan ve Ciritçi Abdullah bir yolculuğa çıkarlar. Muammer’in kazadan önce verdiği sözü yerine getirmek zorunda kalan Taner ve Veysel’i bir macera bekler.

Gönül Dağı 35. Bölüm full izle! Gönül Dağı yeni bölüm tek parça izle! Gönül Dağı son bölüm izle - Resim : 2
 
Zahide; Dilek ve Halime arasındaki buzları eritmek için kolları sıvar. Zahide ile işbirliği yapan Dilek, Halime’nin gözüne girmeye çalışır. İhaleyi kaybetmesinin ardından iş arama telaşı içinde zor günler geçiren Sefer iş bulmaya çalışır. Öte yandan bebeğin kontrolü için hastaneye giden Cemile ve Veysel bir sürprizle karşılaşır.

Gönül Dağı 35. Bölüm full izle! Gönül Dağı yeni bölüm tek parça izle! Gönül Dağı son bölüm izle - Resim : 3

Gönül Dağı 35. Bölüm izle

Gönül Dağı 35. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Gönül Dağı dizisinin konusu nedir?

Gönül Dağı dizisi, yazar Mustafa Çiftçi'nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden uyarlanmıştır. Sloganı "Bozkırda bir Anadolu masalı" olarak dizinin afişinde yayınlandı. Dizi; "Gedelli" adındaki bir kasabada yaşayan üç tane amca oğlunun, yani üç kuzenin hikâyesini anlatmaktadır.

Gönül Dağı 35. Bölüm full izle! Gönül Dağı yeni bölüm tek parça izle! Gönül Dağı son bölüm izle - Resim : 5

Gönül Dağı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Berk Atan
  • Gülsim Ali İlhan
  • Yavuz Sepetçi
  • Ege Aydan
  • Semih Ertürk
  • Ecem Özkaya