Gönül Dağı 63. bölüm bugün yok mu? Gönül Dağı dizisi son bölüm neden yok? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman?

Gönül Dağı 63. bölüm bugün tv yayın akışında görülmedi. Peki, Gönül Dağı dizisi son bölüm neden yok? Başrollerinde Gülsim Ali ve Berk Atan'ın yer aldığı Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Gönül Dağı 63. bölüm bugün yok mu? Gönül Dağı dizisi son bölüm neden yok? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman?

Gönül Dağı 63. bölüm bugün var mı yok mu merak edildi. Ramazan bayramı yeni bittiği için yeni bölümünün yayınlanmayacağı düşünülen Gönül Dağı dizisinin neden olmadığı araştırılıyor. Başrollerinde Gülsim Ali ve Berk Atan'ın bulunduğu Gönül Dağı dizisi son bölüm neden yok? Herhangi bir resmi açıklama yapılıp yapılmadığı sorgulanıyor. Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Gönül Dağı 63. bölüm bugün yok mu? Gönül Dağı dizisi son bölüm neden yok? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? - Resim : 1

GÖNÜL DAĞI 63. BÖLÜM BUGÜN YOK MU?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, 7 Mayıs 2022 Cumartesi yayın akışından görülmedi. Hayranları tarafından ilgiyle takip edilen dizinin 63. bölümünün bu akşam neden yayınlanmayacağı merak edildi. 

Gönül Dağı 63. bölüm bugün yok mu? Gönül Dağı dizisi son bölüm neden yok? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? - Resim : 2

Başrollerinde Gülsim Ali ve Berk Atan'ın yer aldığı Gönül Dağı dizisinin 62. bölümünde; Gedelli’de bayram hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, Münir’in ricası üzerine buna bir de nişan heyecanı eklenir. Herkesin uzun zamandır beklediği nişan yaklaştıkça Ramazan’ın stresi de artmaktadır. Ziyarete gelen akrabalar, hazırlıklar derken nişan telaşı içinde oradan oraya koşturan amcaoğulları, nasıl maceralara sürükleneceklerdir?

Gönül Dağı 63. bölüm bugün yok mu? Gönül Dağı dizisi son bölüm neden yok? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? - Resim : 3

Zahide ve Sefer, her geçen gün Emre’ye daha çok alışırken, çocukların da desteğiyle Emre artık iyice aileden biri olmuştur. Bu duruma çok sevinseler de diğer yanda Emre’nin annesini özlediği gerçeği keskin bir bıçak gibi durmaktadır. Sefer, Emre’nin annesini bulmak için harekete geçmek istese de bu, başarıyla sonuçlanan bir arayış olabilecek midir?
Öte yandan miras haklarından vazgeçen Selami, kendisini kapının önünde bulur. Ellerinde valizlerle kapının önüne koyulan Selami ve Keriman’ı nasıl bir süreç beklemektedir? Sıkıntıların ardından gelen Ramazan Bayramı Gedelli’de nasıl gelişmelere vesile olacaktır?

Gönül Dağı 63. bölüm bugün yok mu? Gönül Dağı dizisi son bölüm neden yok? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? - Resim : 4

GÖNÜL DAĞIDİZİSİ SON BÖLÜM NEDEN YOK?

Gönül Dağı 63. bölüm bugün yayınlanmayacak. Bugün, Gönül Dağı'nın yeni bölümü Ramazan bayramı henüz yeni bittiği için yayınlanmayacak, yerine tekrar bölümü yayınlanacak.

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Gönül Dağı yeni bölümü 14 Mayıs tarihinde yayınlanacak.