Gönül Dağı bu akşam var mı? Gönül Dağı 46. bölüm bugün var mı? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman?

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın başrolünü paylaştığı Gönül Dağı yeni bölümün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Gönül Dağı bu akşam var mı? TRT1 'in sevilen dizisi merakla araştırılıyor. Peki, Gönül Dağı 46. bölüm bugün var mı?

Gönül Dağı bu akşam var mı? Gönül Dağı 46. bölüm bugün var mı? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman?

Diziseverler, TRT1 ekranlarının sevilen Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünün yeni yılın ilk günü  yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Kullanıcılar, "Gönül Dağı bu akşam var mı?" gibi aramalar yapıyor. Herkes başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın paylaştığı dizinin yeni bölümünü heyecanla bekliyor. Peki, Gönül Dağı 46. bölüm bugün var mı? 1 Ocak Cumartesi günü yani bugün en çok aratılan "Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman?" sorusunu sizler için yanıtladık...

Gönül Dağı bu akşam var mı?

Her hafta Cumartesi günleri saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Gönül Dağı dizisi kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. 46. bölümü ile ekranlarda yer alması beklenen dizinin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağını herkes merak ediyor. Gönül Dağı 45. bölümde;

SNK Havacılık ile görüşmesinden eli boş dönen Taner, varını yoğunu ortaya koyup kendi şirketini kurar ve amcaoğullarıyla birlikte yeniden icat işlerine girişirler. Asuman ve Ramazan aşkı tam gaz devam ederken gizlice mesajlaşmaları iyice dikkat çekmeye başlamıştır. Ramazan’ın kiminle mesajlaştığına dair herkesin ayrı bir fikri vardır. Tam da bu sırada oluşan bir aksilik Ramazan’ı hiç istemediği bir duruma sürükler.

Öte yandan Arif’in yıllar sonra dönmesi Elif’i sarsarken Zeynep’in ise öfkelenmesine neden olur. Bu beklenmeyen olay karşısında geçmişi ile vicdanı arasında sıkışıp kalan Elif, ne yapacağını şaşırmış haldedir.  

Gönül Dağı bu akşam var mı? Gönül Dağı 46. bölüm bugün var mı? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? - Resim : 2

Gönül Dağı 45. Bölüm izle

Gönül Dağı 45. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Gönül Dağı 46. bölüm bugün var mı?

Gönül Dağı 46. yeni bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın başrolünü paylaştığı TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı dizisi 46. bölüm bu hafta yok.