Sevilen dizide flaş ayrılık sinyali! Ortalık karıştı

Ekranlarının severek ve ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı son bölümüyle yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Asuman ve Ramazan tarafında yaşanan gelişmeler ve olaylar izleyenlerin aklını allak bullak etti. Son anda yaşanan olay Asuman Gönül Dağı dizisinden ayrılıyor haberlerini gündeme getirdi.

Sevilen dizide flaş ayrılık sinyali! Ortalık karıştı

Ünlü oyuncuların başarılı performansıyla dikkatleri kısa sürede üzerine çeken Gönül Dağı dizisi son bölümüyle de izleyenlerin kafasını ciddi oranda karıştırdı.

Bir türlü aşklarını birbirine itiraf edemeyen Ramazan ve Asuman son bölümde izleyenleri heyecanlandırdı. Birlikte kahvaltı yapılan sahneler dizi severlerin dikkatlerinden kaçmazken son anda yaşanan beklenmedik bir olay akılları darmaduman etti.

Asuman’a kahvaltı hazırlayan Ramazan sempatik tavırlarıyla seyircinin gönlünde bir kez daha taht kurmayı başardı. Asuman ise Ramazan’ın yanına babasından habersiz bir şekilde kaçıp geldiğini söyledi. İzleyenleri heyecanlandıran kesit ise tam da bu bölümde gerçekleşti.

Ramazan ve Asuman birbirlerine sonunda sarıldı. Ancak ortalığı darmaduman bir durum meydana geldi. Binlerce kişi mutlu sona yakın olduğunu düşünürken son anda bir isim çıkıp geldi.

Gönül Dağı dizisi son yayınlanan 13. bölümüyle geceye damgasını vurmayı başardı. Dizinin hayranları 13 bölüm boyunca Ramazan ve Asuman’ın kavuşmasını bekledi.

Mutlu son tam gerçekleşti derken Ramazan ve Asuman birbirlerine sarılırken Asuman’ın babasının her şeyi görmesi tüm dengeleri bir anda alt üst etti.

İzleyenler de merakla "Bundan sonra ne olacak?" sorusunu sormaya başladı.

Asuman diziye veda mı edecek?

Gördükleri karşısında sinirlenen Celal Bey “Ben ne yapacağımı biliyorum” dedi ve Asuman’ı Ankara’ya annesinin yanına göndereceği ortaya çıktı.

İzleyenlerin aklına ise Asuman’ın diziden ayrılacağı iddiaları geldi. Çünkü şu sıralar çoğu dizide ayrılık, ya karakterin ölümüyle ya da karakterin bir yere gönderilmesiyle gerçekleşiyor.

Durum böyle olunca Gönül Dağı dizisinin Asuman’ının diziden ayrılacağı haberleri gündeme geldi.

Tüm dengeleri alt üst eden gelişmeler karşısında seyirci yeni bölüm için geri sayım yapamaya başladı bile. Yeni bölümde Asuman’a neler olacağı meydana çıkacak.