Gör de inanma! Şeyma'nın kardeşi, Acun'un sevgilisiyle tatilde!

Şeyma Subaşı'nın kardeşi Kübra Açıl, Acun Ilıcalı'nın son sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile Alaçatı'da gezerken görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Gör de inanma! Şeyma'nın kardeşi, Acun'un sevgilisiyle tatilde!

Kız kardeşi Kübra Açıl ile Ayça Çağla Altunkaya'nın birlikte gezmesine Şeyma Subaşı'dan henüz bir tepki gelmedi.

Bir çocuğunun annesi Şeyma Subaşı'dan boşanan Acun Ilıcalı, uzun süredir kendisinden 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşıyor. Aşklarını ilan ettikten sonra sık sık görüntülenen çift, son hamlesiyle herkesi şaşkına çevirdi.

Gör de inanma! Şeyma'nın kardeşi, Acun'un sevgilisiyle tatilde! - Resim : 1

Şeyma'nın kız kardeşi Acun'un sevgilisi ile tatile çıkarsa!

Geçtiğimiz günlerde eski eniştesi Acun Ilıcalı'yı kızının doğum gününe çağıran ve sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan Subaşı'nın kardeşi Kübra Açıl, bu sefer de Ilıcalı'nın sevgilisiyle tatile çıktı. Açıl ve Altunkaya önceki akşam Alaçatı sokaklarında kız kıza alışveriş yaparken görüntülendi.

Gözler Şeyma Subaşı'nın ablasının Acun Ilıcalı'nın sevgilisiyle tatile çıkmasına vereceğe tepkiye çevrildi. 

Şeyma Acun Ilıcalı'nın da olduğu kareye yorum

Gör de inanma! Şeyma'nın kardeşi, Acun'un sevgilisiyle tatilde! - Resim : 2

Kübra Açıl önceki gün evinde kızının doğum gününü kutlamış ve Acun Ilıcalı'yı da davet etmişti. Eşi, Acun Ilıcalı, Melisa ve kızıyla olan fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Açıl'a ilk yorumlardan biri de kardeşi Şeyma Subaşı'dan gelmişti. Subaşı, Ilıcalı ve kızının olduğu fotoğrafa gülen yüzlü kalp emojisi koymuştu.  Kaynak: Takvim