Göz altı morluklarından kurtulmak çok kolay!

Göz altı morlukları özellikle kadınların en büyük şikayetlerinden biri. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu göz altı morluk tedavisinde tercih edilen göz altı ışık dolgusu yöntemini sizler için anlattı. Peki, Göz altı morlukları nasıl geçer? Göz altı ışık dolgusu nedir?

Göz altı morluklarından kurtulmak çok kolay!

Yüz bölgesine bakıldığında en çok dikkat çeken yerlerden biri de göz altı çevresidir. Genetik ya da çevresel faktörler sebebi ile göz altı morlukları, torbaları oluşabilir. Oluşan bu morluk ve torbalanma görünümü kişilere rahatsızlık verebilir.

Göz altı morluklarından kurtulmak çok kolay! - Resim : 1

Göz altı morluk tedavisinde kullanılan ışık dolgusu yöntemini Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu anlattı. Peki göz altı morlukları neden olur ve göz altı morluklarına ne iyi gelir? Göz altı morlukları nasıl geçer? İşte göz altı morluklarından kurtulma yöntemleri…

Göz altı morluklarından kurtulmak çok kolay! - Resim : 2

Göz altı morluklarına elveda

Özellikle yetişkinlik döneminde yaşanan morluk ve torbalanma görünümü makyaj veya farklı kozmetik yöntemlerle kapatılmaya çalışılması bu sorunun daha da gelişmesine neden olabilir. Buradaki ışık dolgusu sayesinde göz altı sırasında oluşan tüm sorunlardan kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

Göz altı morluklarından kurtulmak çok kolay! - Resim : 3

Göz altı morluklarından kurtulmak için en etkili yöntem ışık dolgusudur. Işık dolgusu kısa sürede tamamlanan bir işlemdir. Çok etkili bir yöntem olduğu yaklaşık 1-2 yıl kalıcılık gösterebilmektedir.

18 yaşını doldurmuş, göz altı morluk problemi olan herkes de göz altı ışık dolgusu yaptırabilir. Yetişkinlik döneminde veya yaşlılığa geçiş döneminde bu dolgu işleminden daha etkin bir şekilde faydalanabilirsiniz.

Göz altı morluklarından kurtulmak çok kolay! - Resim : 4

Etkisini ne zaman gösterir?

Bu yöntem, yapıldığı andan itibaren etkisini göstermeye başlamaktadır. Uygulama süresi yaklaşık 35 dakikadır. Bu işlem kısa sürede gerçekleştirilir ve ancak lokal anestezi ile yapılabilir. Kişiye ve göz altındaki sorunun boyutuna göre bir veya birden fazla tedavi gerekebilir. Göz altı ışık dolgusu oldukça etkili ve kalıcı bir yöntemdir. Bu yöntemi uygulayan kişilerde herhangi bir yan etki veya tehlikeye rastlanmamıştır. Bu nedenle, güvenle yaptırılabilen bir tedavi yöntemdir. Oluşan tek yan etki çok hafif olan ve kısa sürede kaybolan kızarıklıklardır.

Göz altı morluklarından kurtulmak çok kolay! - Resim : 5

Daha çok hyalüronik asit içeren göz altı ışık dolgusu, jel şeklinde enjekte edilen bir dolgudur. Bu dolgu sayesinde morluk, torbalanma gibi tüm sorunlardan kurtulabilir, uygulama alanını daha aydınlık hale getirebilirsiniz. Özel solüsyonda multivitaminler ve hyalüronik asit bulunmaktadır. Bu özel çözüm sayesinde göz altınızdaki hücreler yenilenir ve yenilenen hücreler daha uzun süre yaşar. Işık dolgusu işlemi sayesinde güzellik tamamen artar ve gerçek ışık göz altlarında ortaya çıkar. Uygulamada kullanılan jel sayesinde göz çevresinde gençleşme ve nemlendirme, beslenme ve güzelleşme meydana gelmiştir.

Göz altı morluklarından kurtulmak çok kolay! - Resim : 6

Uygulama sonra dikkat edilmesi gereken birçok konu vardır. İşlemin kalıcılığı hem dikkat edilmesi gereken hususlara gösterilen özen hem de bireyin yaşam tarzı ve yaşına göre değişiklik gösterebilir. Ancak genellikle etkisini uzun süre gösteren estetik bir dolgu işlemidir. Bu işlemden sonra bir süre göz çevresinde kozmetik kullanılmamalıdır. Doktorun talimatlarına kesinlikle uyulmalıdır. Bu nedenle hayatınızda her zaman doğal olmayan kimyasal ürünler kullanmaktan kaçınmalı ve bir süre stresten uzak durmalısınız.