Sevgilisine evlilik teklif etti

Son olarak Yüzleşme dizisiyle sevenleriyle buluşan güzel oyuncu Gözde Çığacı, sevgilisi Tümer Gülümserler'e evlilik teklif ettiğini ve kabul edildiğini Instagram hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Gözde Çığacı uzun süredir devam eden ilişkisini evlilikle taçlandırma kararı aldı. Instagram hesabından yaptığı açıklamayla müjdeli haberi duyuran güzel oyuncu evlilik teklifi yaptığı anın fotoğrafını paylaşarak şu notu düştü:

Sanırım bi basın açıklaması yapmamın zamanı geldi 😅

Bilen bilir ben biraz serseri ruhluyumdur biraz dağınık yer yer deli yer yer biraz konuşkan ve bazen sıkıcı bile olabilirim tam da bu sebeple hayatımda ne istediğimi çok da bilemeyebiliyorum...

29 yıllık hayatımda emin olduğum 2 şey var birincisi mesleğim hiç şüphe duymadım nu seçerken ikincisi beraber yaş almaktan keyif gurur ve hatta onur duyucağım eşim demenin anlamlı olucağı canım sevdiğim @tumergulumserler ... belki biraz aklım havada olabilir ama beni bu kadar anlayan ve hatalarımı bana sevdiren bana sabrı öğreten her heyecanımı benimle paylaşabilen tembellik etmenin en keyifli halini bana yaşatan her anlamda koşmanın bu kadar keyifli olduğu bi insan daha önce karşıma çıkmamıştı...

Sanırım sen bi istisnasın sevgilim ve benim için özel üretildin 😅 Hayat boyu beklenti içinde yaşamak sizce de sıkıcı değil mi? Neden diye bile sormamışım kendime neden o teklif etmeli (: bunun bi cevabı yok bunun kadını erkeği de yok ben bi insanım ve bu insanla hayatımı paylaşmak istiyorum bu adımı atmaktan gurur duyuyorum iyi ki yanımdasın yol arkadasım benim güzel kalpli sevdiğim hep ol...bu arada EVET DEDİ

Sevgilisine evlilik teklif etti - Resim : 1
Gözde Çığacı

Gözde Çığacı kimdir?

Gözde Çığacı 1991 doğumlu olan 25 yaşında İzmirli oyuncudur.

Minik yaşlarda bulunduğu vakitlerde müzikle ilgilenmesine rağmen gençlik çağlarından itibaren oyunculuğa yönelmiştir.Eğitiminide bu yönde tamamlamış olan oyuncu Güzel Sanatlar Fakültesi’ni bitirmiştir.

Gitar çalabilen oyuncu dizilerde rol alarak tecrübe kazanmıştır.Boyu 1.72’dir. 

Çok güzel bir göz rengine sahip olan oyuncu gözlerinle beraber çok uyumlu bir yüze sahiptir.

Oyunculuğa karar vermesi ise annesi ve babası sayesinde gerçekleşmiştir.

Annesinin onu küçük yaşlardan itibaren tiyatro oyunlarına götürmesi onun ilgisini çekmiştir.Ailesi onun daha çok Avukatlık mesleği yönünde eğitim görmesini istesede o oyuncu olmayı kafasına koymuş ve bir gün babasınında izlemiş olduğu bir tiyatro oyununda oynamıştır.O gün babası onun oyunculuğunu izledikten sonra ağlamış ve ünlü oyuncunun arkasında durarak oyunculuğa onay vermiştir.

İstanbul ve İzmir’i çok seven olan oyuncu iki şehirede birbirinden fazla önem veriyor.İzmir’de olduğunda İstanbul’a gitmeyi özlüyor İstanbul’da yaşadığı sırada ise İzmir’i özlüyor.Tabiki bunda İzmir’de doğmasınında payı çok yüksek.Her ne kadar İstanbul’da yaşıyor olsada İzmir onun için vazgeçilmezlerden biri.

Gözde Çığacı Oynadığı Diziler ve Filmler

  • 2011 – Ana Yüreği
  • 2011 – Kuzey Güney
  • 2011 – Muhteşem Yüzyıl
  • 2013 – Bugünün Saraylısı
  • 2014 – Unutursam Fısılda
  • 2014 – Yılanların Öcü
  • 2015 – Kördüğüm
  • 2019 – Yüzleşme,