Göztepe - Rizespor CANLI İZLE

Süper Lig’de 19. Hafta erteleme maçında Göztepe ile Rizespor karşı karşıya geliyor. Taraftarlar ise Göztepe Rizespor maçı şifresiz mi  yayınlanacak? diye merak ediyor. İşte Göztepe – Rizespor maçı canlı maç bilgileri ve detayları…

Göztepe - Rizespor CANLI İZLE

Süper Lig 19. hafta erteleme maçı kapsamında Göztepe evinde Rizespor ile karşı karşıya geliyor.

Göztepe ligde 8. Sırada yer alırken Rizespor ise düşme hattında 16 sırada yer alıyor. Göztepe’nin 34 puanı bulunurken Rizespor ise 25 puanda.

Göztepe son 5 maçında 1 galibiyet, 3 mağlubiyet 1 de beraberlik alırken, Rizespor ise son 5 maçında galibiyet yüzü göremezken, 4 mağlubiyet 1 de beraberlik aldı.

Göztepe, Rizespor karşısında sahadan 3 puanla ayrılıp çıkış yapmak istiyor. Rizespor’un ise deplasmanda Göztepe karşısında düşme potasından çıkmak için kazanmaktan başka şansı yok.

Peki Göztepe – Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Göztepe Rizespor maçı şifresiz mi yayınlanacak. İşte cevabı…

Göztepe – Rizespor maçı korona virüsü önlemleri kapsamında seyircisiz oynanacak. Taraftarlar ise yayıncı kuruluş bein sports’tan gelecek olan haberi bekliyorlar. Zira yabancı ülkelerdeki yayıncı kuruluşlar korona virüs sebebiyle bazı liglerde 2 bazı liglerde ise 3 hafta boyunca şifresiz yayınlamasına karar verdi.

Ancak yayıncı kuruluş bein sports’tan henüz bir açıklama yapılmış değil.

Göztepe Rizespor maçı saat 20.00’de başlayacak. Göztepe Rizespor bein sports 1 kanalından naklen  yayınlanacak.