Galatasaray Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS Ümraniyespor muhtemel 11'leri ve canlı yayın bilgileri!

Süper Lig’in 22. haftasında maç heyecanı devam ediyor. Galatasaray, sahasında Ümraniyespor'u ağırlayacak. Sarı-kırmızılılar galibiyet serisini 11 maça çıkarmayı hedefliyor. 48 puanla liderlik koltuğunda olan Galatasaray ile zorlu maça çıkacak olan Ümraniyespor ise, deplasmanda puan almak için mücadele verecek. Peki, Galatasaray Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS Ümraniye bilet fiyatları ne kadar? İşte GS Ümraniye maçı muhtemel 11'leri ve canlı yayın izleme bilgileri!

Galatasaray Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS Ümraniyespor muhtemel 11'leri ve canlı yayın bilgileri!

Süper Lig’te heyecan devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, ligin son sırasında yer alan Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray, Ümraniyespor’u mağlup etmesi halinde kulüp tarihinin en uzun galibiyet serisi rekorunu kıracak. Galatasaray zirvedeki yerini korumak isterken, Ümraniyespor ise ligteki kötü gidişata dur demek istiyor.  Nef Stadyumu’nda oynanacak maçı hakem Cihan Aydın yönetecek.

GALATASARAY ÜMRANİYESPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray Ümraniyespor maçı Nef Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak. Galatasaray-Ümraniyespor maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

GS ÜMRANİYE MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Galatasaray'da ayrıca sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Emre, Oliveira, Torreira, Rashica, Mertens, Kerem, Icardi

Ümraniyespor: Orkun, Popov, Sackey, Epureanu, Lenjani, Kartal, Avounou, Oğuz, Geraldo, Bettaieb, Umut Nayir

GS ÜMRANİYE BİLETLERİ İLK GÜNDE TÜKENDİ

Galatasaray'da Ümraniyespor maçı için satışa çıkan sınırlı sayıda biletler de hemen tükendi. Ümraniye maçında stada 50 bin kişinin gelmesi bekleniyor.